Μικρά - μικρά από τα Χανιά

Ο ΠΑΟΚ δίνει φέτος τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του σ' ένα μέρος κατ' εξοχήν φιλικό αφού οι σχέσεις Κρήτης - Θεσσαλονίκης είναι πάντα πολύ καλές. Δύο μέρες στα Χανιά δε συναντήσαμε άνθρωπο που να ακούσει ότι είμαστε Θεσσαλονικείς και ήρθαμε για τον ΠΑΟΚ και να μην μας χαμογελάσει. Τα Χανιά αυτήν την εποχή είναι φουλ σεζόν! Οι συνεχείς πτήσεις και ο ανταγωνισμός των εταιριών μείωσαν τις τιμές των εισιτηρίων κι έτσι στην πόλη έρχονται ανεξάρτητοι τουρίστες, χωρίς γκρουπ. Η οικονομία της περιοχής βελτιώθηκε αισθητά. Μέσα στην πόλη, ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ δεσπόζει στην πλατεία 1866. Είναι πάντα ανοιχτός, έχει ζωή και αντέχει. Τα πανό του δε λείπουν ποτέ από την Τούμπα, όπου όλο και κάποιος θα ταξιδέψει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Μικρά - μικρά από τα Χανιά

Αυτή τη φορά, βέβαια, ήταν λίγο δύσκολο για τον κόσμο να μεταβεί στο ξενοδοχείο της ομάδας για να δει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κι αυτό γιατί η ομάδα επέλεξε να μείνει 40 χιλιόμετρα έξω από την πόλη σε ένα εκπληκτικό resort.

Η κίνηση αυτή ήταν σοφή γιατί τέτοια εποχή και με τόσο τουρισμό, το μποτιλιάρισμα είναι τεράστιο και το λεωφορείο μπορεί και να είχε πρόβλημα κατά την μετάβαση στο γήπεδο. Πρόπερσι η ομάδα έμεινε σε ένα ξενοδοχείο απέναντι από σύνδεσμο του Ολυμπιακού!!!

Ο Πλατανιάς, πλάκα πλάκα, μπήκε στην τρίτη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία. Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του, αυξάνει τα διαρκείας του, στήνει μπουτίκ στο κέντρο της πόλης... Οχι, επειδή μερικοί γέλασαν όταν έμαθαν ότι η Κρήτη θα έχει τρεις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ.

Αρχικά στα Χανιά υπήρχε μεγάλη αντιπαλότητα. Πολλοί επέμεναν να υποστηρίζουν την παραδοσιακή ομάδα του ΑΟ Χανίων εκφράζοντας την αποστροφή τους στον Πλατανιά που ανέβηκε «τρένο» τις κατηγορίες.

Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο κόσμος χαίρεται να βλέπει αγώνες, τα Χανιά δεν είναι πια φτωχός συγγενής αφού διεκδικεί την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και χτες ανακοινώθηκε ο πρώτος δανεισμός ποδοσφαιριστή από τον Πλατανιά στα Χανιά (πρόκειται για τον νεαρό Σούκια), γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Στα Χανιά βρίσκεται και το Μουσείο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που έχει δμιουργήσει ο «Γαλανόλευκος φάρος». Σήμερα ο Νίκος Φλέκκας θα έχει πολλή δουλειά στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ αφού θα επιχειρήσει να πάρει υπογραφές σε φανέλες από τους διεθνείς του «Δικεφάλου» που πλέον είναι αρκετοί.

Ο Φλέκκας, όταν είναι στο Μουσείο, ακούει Θεσσαλονίκη και σπεύδει να παρουσιάσει στο κοινό τη φανέλα του Δαμανάκη, του Σκαρτάδου αλλά και των τωρινών παικτών, του Κλάους με το 17, του Γλύκου, ακόμη και του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ο ίδιος θεωρεί ΠΑΟΚτσή!!!

Αυτήν την ώρα τα Χανιά είναι γεμάτα κόσμο από τη Θεσσαλονίκη. Ας φροντίσουν οι φίλοι να μεταβούν με το εισιτήριο εξασφαλισμένο στο γήπεδο γιατί η αστυνομία θα κάνει αυστηρό έλεγχο. Η είσοδος θα γίνει από τη θύρα 4 και ο κόσμος θα έρχεται από τις Μουρνιές.

Διαβάστε ακόμη...