Ο Ουντότζι και ο… Αγγελος!

Ο Τσίκο Ουντότζι θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο στους αγώνες της Ντινάμο Μινσκ, όπου αγωνίζεται σήμερα, με τον ΠΑΟΚ. Κι ο λόγος είναι ο... Αναστασιάδης!
Πηγή: thessports.gr
Ο Ουντότζι και ο… Αγγελος!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε ό,τι αφορά θέματα πειθαρχίας και αυτό το ξέρει καλά ο... Ουντότζι!

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, του Πλατανιά και του Άρη θα βρει στο δρόμο του ξανά τον Ελληνα προπονητή από τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Είναι γνωστά τα δύο επεισόδια που είχαν οι δυο τους κατά την συνύπαρξη τους στον Πλατανιά. Το πρώτο επεισόδιο έγινε τον Δεκέμβριο (ανήμερα του Αγίου Νικολάου...) του 2012 όταν στην προπόνηση του Πλατανιά, ο Αναστασιάδης διαπίστωσε ότι ο Ουντότζι δεν εκτελούσε σωστά κάποιες από τις ασκήσεις και κατόπιν εντολής του πήγε πρόωρα στα αποδυτήρια για μπάνιο!

Το δεύτερο επεισόδιο, στις 20 Ιανουαρίου 2013, οδήγησε στην έξοδο τον Ουντότζι. Οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Πλατανιά, αντάλλαξαν και κάποια... γαλλικά και ο Αναστασιάδης «τελείωσε» τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα των Χανίων.

Ε, να μην έχει μια δόση «εκδίκησης» τώρα ο Ουντότζι;

Διαβάστε ακόμη...