Ουσιαστικά θα είναι μόνοι τους...

Μπορεί η νίκη που πέτυχε η Ζίμπρου επί του ΠΑΟΚ να δημιούργησε μεγάλο θόρυβο στη Μολδαβία και να χαρακτηρίστηκε ιστορικής σημασίας αποτέλεσμα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Φαίνεται κι από μικρό αριθμό φιλάθλων ου θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη και το γεγονός ότι δεν ήρθε ούτε ένας δημοσιογράφος.
Πηγή: paok24.com
Ουσιαστικά θα είναι μόνοι τους...

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει αυτή την στιγμή, υπολογίζεται ότι συνολικά δεν θα ξεπεράσουν τους 70 οι φίλαθλοι της Ζίμπρου που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Και σε αυτό τον αριθμό φαίνεται ότι υπολογίζονται και οι.. φανατικοί που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και οι επίσημοι ή χορηγοί που θα έχουν και τις θέσεις τους στην κερκίδα VIP της Τούμπας.

Η απόσταση είναι ένας σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας, το χαμηλό βιοτικό της Ουκρανίας επίσης, αλλά ο αριθμός των φιλάθλων που θα είναι αύριο στην Τούμπα είναι πολύ μικρός. Και ενδεικτικός της διαφοράς που υπάρχει.

Πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο επίσης είναι και το γεγονός ότι δεν θα έρθει κανένας Μολδαβός δημοσιογράφος στην Τούμπα. Δεν διαπιστεύτηκε κανείς, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Μολδαβία...

Διαβάστε ακόμη...