Κρίνεται του Κίτσιου

Ο Στέλιος Κίτσιου γλίτωσε τα χειρότερα στο παιχνίδι με την Ζίμπρου, αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε ένας μυϊκός σπασμός, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί μετά και το τέλος της αυριανής προπόνησης.
Πηγή: paokweb.gr
Κρίνεται του Κίτσιου

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε δευτερόλεπτα πριν το γκολ που πέτυχε η Μολδαβική ομάδα και ενώ αρχικά έδειχνε πως πονάει αρκετά, εν τέλει αποδείχθηκε πως πρόκειται για έναν απλό μυϊκό σπασμό, γλιτώνοντας τα χειρότερα. Ωστόσο μέχρι στιγμής η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Καλλονή κρίνεται αμφίβολη και τα πάντα θα ξεκαθαριστούν μετά και το τέλος της αυριανής προπόνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τραυματίας παραμένει επίσης ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα στην δεξιά πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ, στα θετικά όμως συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Μιγκέλ Βίτορ, κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης Σκόνδρας που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι με την Ζίμπρου να πάει στα δεξιά. Όλα αυτά φυσικά σε περίπτωση που ο Κίτσιου δεν καταφέρει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Διαβάστε ακόμη...