«Στο ΦΕΚ εντός της εβδομάδας η τροπολογία»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας, και μίλησε για το θέμα της τροπολογίας για τους δήμους.
Πηγή: metrosport.gr
«Στο ΦΕΚ εντός της εβδομάδας η τροπολογία»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το θέμα έχει τελειώσει. Πάντως δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, κάποιοι για να φανούν εξυπηρετικοί για τον ΠΑΟΚ, δεν έκαναν το καλύτερο δυνατό και το θέμα δεν έκλεισε με 100% επιτυχία. Κατατέθηκε μια τροπολογία από 325 Δήμους σε όλη την χώρα. Βεβαίως η πρωτοβουλία αυτού του αιτήματος, ήταν του κ. Δανηιλίδη και του κ. Παπαδόπουλου. Εγώ είχα προειδοποιήσει πως θα υπάρχει πρόβλημα, παρόλα αυτά πήγαμε στην Βουλή και φτάσαμε στο σημείο της συμφωνίας, η οποία προβλέπει την δυνατότητα πως οι Δήμοι μπορεί να δραστηριοποιήσουν την περιουσία τους για τα επόμενα 50 χρόνια. Και κάπως έτσι τελείωσε η ιστορία, που είχε ξεκινήσει πριν τις εκλογές.

Βγήκε και μια ανακοίνωση από τον κ. Μανιάτη, ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει από τον ΠΑΟΚ να γίνει μια σύμβαση με τον κ. Σαββίδη για να λυθούν όλα τα γραφειοκρατικά και να δημοσιευτεί η απόφαση στο ΦΕΚ, δεν νομίζω πως θα κάνει πάνω από μια εβδομάδα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί δώσαμε λύση σε όλους τους Δήμους και τον ΠΑΟΚ που είναι η πιο λαοφιλές ομάδα στην Μακεδονία να κάνει τα έργα του χωρίς προβλήματα. Εμένα με ενδιαφέρει ο λαός του ΠΑΟΚ, γιατί οι διοικήσεις έρχονται και φεύγουν. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν απευθύνθηκε ποτέ σε εμένα, πέρα από εκείνη την μαζική συνάντηση που έγινε στην Τούμπα με αντιπροσωπεία βουλευτών».

Διαβάστε ακόμη...