Μεταγραφές και Αγγελίδης στο προσκήνιο

Μετά από ένα διάστημα παρουσίας του στη Ρόδο, εκεί που σύμφωνα με πληροφορίες συνδύασε διακοπές και επιχειρηματικά ραντεβού, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα στον «δικέφαλο».
Πηγή: sentragoal.gr
Μεταγραφές και Αγγελίδης στο προσκήνιο

Η αλλαγή στον προεδρικό θώκο είναι το θέμα που βρίσκεται στο προσκήνιο, όμως παράλληλα υπάρχουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις που είναι ανοικτές και μάλιστα βρίσκεται σε προτεραιότητα από τη στιγμή που υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο.

Στο θέμα της αλλαγής σκυτάλης στην προεδρία, ο Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να βρεθεί σύντομα στη Θεσσαλονίκη, Υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον Κύπριο δικηγόρο να έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο Αγγελίδης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη περασμένη εβδομάδα, καθώς αφού πρώτα αποχαιρέτησε μέσω συνέντευξης Τύπου, στη συνέχεια είχε και την τελευταία του συνάντηση με το αγωνιστικό κομμάτι (παίκτες, τεχνικό τιμ και τεχνικό διευθυντή). Τυπικά, η παρουσία του στη θέση του προέδρου και η πρόσληψή του σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου θα επικυρωθεί στις 14 Αυγούστου, μέσω της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει.

Οσον αφορά τις διαδοχικές συναντήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Ζήση Βρύζα, τα μεταγραφικά ήταν αυτά που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζει την επόμενη μεταγραφική του κίνηση μετά από αυτές των Ρατς, Γκολάσα, Μακ και Περέιρα. Τα τρία ανοικτά μέτωπα αφορούν το κέντρο της άμυνας, τη μεσαία γραμμή και τις άκρα της επίθεσης, θέσεις στις οποίες η προεργασία έχει ήδη ολοκληρωθεί, όπως και ένας πρώτος κύκλος συζητήσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να παρουσίασε όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα, περιμένοντας την άποψη του Σαββίδη αναφορικά με τις κινήσεις που θα περάσουν στο επόμενο στάδιο. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν είναι αμέτοχος σε όλη αυτή τη διαδικασία, ειδικά από τη στιγμή που έχει γίνει αρκετή κουβέντα ανάμεσα στον τεχνικό του «δικεφάλου» και τον πρόεδρο της ΠΑΕ το διάστημα της συνύπαρξής τους στη προετοιμασίας της ομάδας στο Οστερμπεεκ της Ολλανδίας.

Το επόμενο βήμα έχει να κάνει με την παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη και τον νέο τρόπο λειτουργίας του εσωτερικού της ΠΑΕ. Η πλέον σημαντική συνάντηση αναμένεται να είναι αυτή στην οποία θα δώσουν το «παρών» οι κ. Σαββίδης, Αγγελίδης, Βρύζας, Αναστασιάδης, καθώς σε αυτή θα απαντηθούν όλες οι απορίες που τυχόν (λογικά να) υπάρχουν σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ. Ειδικά στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να κλείσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, καθώς ο χρόνος ολοένα και λιγοστεύει, με φόντο το πρώτο επίσημο παιχνίδια της σεζόν που θα είναι η αναμέτρηση στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που θα έρθει στις 21 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...