Οι… προβληματικοί της Καμπούρ!

Μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η ένταση που δημιουργήθηκε το περασμένο Σάββατο και στη διάρκεια του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καμπούρ. Οι οπαδοί της Ολλανδικής ομάδας έχουν προκαλέσει αρκετά και δημιουργούν ανησυχία στους παράγοντες της ομάδας τους, όπως παραδέχονται οι ίδιοι!
Πηγή: paok24.com
Οι… προβληματικοί της Καμπούρ!

«Αυτοί δεν ήταν για την Καμπούρ», δήλωσε στην ιστοσελίδα www.ouderenjournaal.nl ο διευθυντής της Καμπούρ Γκέραρντ Βαν Ντεν Μπελτ, αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων της Καμπούρ στο Οοστερμπεεκ και την ένταση που προκάλεσαν, προκαλώντας μάλιστα με την συμπεριφορά τους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Στο κείμενο της Ολλανδικής ιστοσελίδας μάλιστα υπάρχει λεπτομερής περιγραφή με την παρουσία των φιλάθλων της Καμπούρ και το πώς κινήθηκαν στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ότι είχαν προκλητική συμπεριφορά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά βεβαίως ούτε και η τελευταία, αφού υπάρχει αναφορά στις απειλές που δεχόταν ο πρώην προπονητής τα Καμπούρ Ντουάιτ Λοντερβέγκες. «Σύντομα δεν θα έχουμε αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, όταν δημιουργούνται συνεχώς τέτοια περιστατικά», σχολίασε ο Βαν Ντεν Μπελτ, μνημόνευσε και την προσπάθεια του Χενκ Ντε Γιονγκ να ηρεμήσει τους φιλάθλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λοντερβέγκες είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Καμπούρ, τον περασμένο Απρίλιο και μία μέρα μετά την επίσκεψη 200 οπαδών στην προπόνηση της ομάδας, όπου με απειλητικές διαθέσεις του είχαν ζητήσει να φύγει. Κι έφυγε...

Διαβάστε ακόμη...