Η ανανέωση Γλύκου και το ''αγκάθι'' με Κλάους!

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να κλείσει τα θέματα με τον Παναγιώτη Γλύκο και Κλάους Αθανασιάδη.
Πηγή: paokweb.gr
Η ανανέωση Γλύκου και το ''αγκάθι'' με Κλάους!

Η διάθεση και τα ''αγκάθια'' στις υποθέσεις.

Το ρόστερ σιγά σιγά παίρνει τη μορφή του, ενώ υπάρχει αναμονή για 2-3 μεταγραφές ακόμα, μόλις δώσει το τελικό ΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Έπειτα υπάρχουν ανοιχτά τα θέματα του Κλάους Αθανασιάδη και Παναγιώτη Γλύκου.

Ο διεθνής πορτιέρο παρότι πάγωσε αρχικά την ανανέωση του συμβολαίου του με σκοπό μήπως βρει ομάδα για να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, με προτίμηση στο Campionato αυτό όπως φαίνεται δεν κατέστη δυνατό. Έκατσε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υπάρχει αρχική συμφωνία.

Η ΠΑΕ άλλωστε ξεκαθάρισε εξ' αρχής πως δεν σκέφτεται εκδικητικά και δεν θα του συμπεριφερθεί τιμωρητικά. Σύντομα θα υπάρξειη τελική συνάντηση και το πιθανότερο είναι να πέσουν και οι υπογραφές με τον Γλύκο, που θα υπογράψει συμβόλαιο με αρκετά αυξημένες αποδοχές για τα επόμενα χρόνια και αρκετά μπόνους. Ίσως και μέχρι την Παρασκευή να έχει τελειώσει οριστικά.

Από την άλλη υπάρχει το θέμα με τον Κλάους Αθανασιάδη. Όπως δήλωσε πρόσφατα, το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά υπάρχουν και άλλα. Ομολόγησε πως δεν συμφώνησε στην πρόταση του Βρύζα και θέλει να συναντηθεί προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο. Μένει να φανεί αν η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί και κυρίως αν βρεθεί η χρυσή τομή.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεχόταν υποχωρήσεις σε αρκετά θέματα ωστόσο φέτος άλλαξε την πολιτική του και αποχώρησαν αρκετοί που ελάχιστοι το περίμεναν, όπως οι Λίνο και Βούκιτς. Με τις ''κόκκινες'' γραμμές να έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα.

Ο Αθανασιάδης σίγουρα θέλει να δει έναν ΠΑΟΚ ισχυρότερο που θα διεκδικεί τίτλους και υπάρχουν ακόμα θέματα που θέλει να ξεκαθαριστούν. Εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία, από τον Δεκέμβριο μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Διαβάστε ακόμη...