Βέβαιοι ότι "έρχεται" ο καλός Μάρτενς

Βρέθηκε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Με μια σπουδαία θητεία στην πλάτη του, στο άκουσμα της είδησης ότι φορά τα ασπρόμαυρα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ χαμογέλεσε για τον Μάρτενς. Το χαμόγελο σύντομα έγινε απαξίωση, προβληματισμός και έντονη κριτική. "Που είναι ο Μάρτενς που έπαιζε στην Άλκμααρ;" μια λογική ερώτηση.
Πηγή: paokrevolution.net
Βέβαιοι ότι "έρχεται" ο καλός Μάρτενς

Την απάντηση στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στην ομάδα ο Βέλγος δεν την έδωσε. Οι φήμες για λύση του συμβολαίου του αυξήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. "Μένει γιατί δεν μπορούν να του λύσουν το βαρύ συμβόλαιο" ακούστηκε. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στην Ολλανδία φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Αναστασιάδης κράτησε τον Μάρτενς γιατί πιστεύει σε αυτόν. Αλλά φρόντισε μαζί με τον γιατρό της ομάδας αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο να τον βοηθήσει. Ο Μάρτενς είχε συχνούς τραυματισμούς και στην ΑΖ. Τραυματισμοί που προκαλούσαν μια ανωμαλία σε ότι αφορά τα πέλματά του. Δεν πατούσε καλά και δεν μοιράζονταν ισομερώς το βάρος του.

Με αποτέλεσμα να έρχονται αυτοί οι μυικοί τραυματισμοί. Ο Γιώργος Οικονομίδης πριν ταξιδέψει η ομάδα στην Ολλανδία μίλησε μαζί του. Ο Βέλγος έκανε ένα πελματογράφημα και εκεί διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Η ομάδα παρήγγειλε ειδικούς πάτους για τα παπούτσια του. Τον βοήθησαν αλλά έπρεπε να τους συνηθίσει και ο οργανισμός. Δημιουργήθηκαν φουσκάλες και αυτό εμπόδισε τον Μάρτενς να παίξει στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. "Σαν να καιγόταν το πόδι του" σχολίασαν στον ΠΑΟΚ. Αυτές όμως υποχώρησαν σταδιακά για αυτό και στις τελευταίες προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους αλλά και στα δυο τελευταία φιλικά ο Βέλγος έδειξε κάποια από τα καλάσ στοιχεία του. Και στον ΠΑΟΚ είναι βέβαιοι ότι πλέον ο χρόνος ειναι σύμμαχος για αυτόν τον ποδοσφαιριστή που πρώτος θέλει να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί και στον ΠΑΟΚ να προσφέρει όσα πρόσφερε στην ΑΖ.

Διαβάστε ακόμη...