Στα 7,5 εκατομμύρια η ρήτρα για Κουλούρη

Μία κίνηση που δείχνει το τι πραγματικά σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το καλύτερο ...προϊόν των ακαδημιών του τα τελευταία χρόνια, έγινε τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή: metrosport.gr
Στα 7,5 εκατομμύρια η ρήτρα για Κουλούρη

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ευθύμη Κουλούρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δεν ήταν μία απλή διαδικασία η οποία ακολουθείται συνήθως για τα παιδιά των ακαδημιών.

Ο Κουλούρης, θα μπορούσε να φύγει από τον ΠΑΟΚ για ομάδα της επιλογής του, με τον μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκο να έχει επιλογές για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο παίκτης όμως, προτίμησε να μείνει στον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές αφού υπήρχε και μία απαίτηση της ΠΑΕ η οποία δεν άρεσε στον γνωστό ατζέντη.

Πρόκειται για το ύψος της ρήτρας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της ''Μ'', έφτασε την ώρα των υπογραφών στα 7,5 εκατ. ευρώ αφού ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως αν ο παίκτης δείξει την επόμενη διετία αυτά που μπορεί, θα υπήρχε κίνδυνος να καλυφθεί η ρήτρα.

Ουσιαστικά ο Κουλούρης αποδέχτηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ και οι υπογραφές μπήκαν με τη ρήτρα να είναι η πιο υψηλή της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Για να γίνει σαφές, παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια και ο Αθανασιάδης είχαν μικρότερη ρήτρα.

Ο Κουλούρης στα 18 του χρόνια, είδε τον ΠΑΟΚ να πιέζει το περιβάλλον του να μπει ένα τέτοιο ποσό πώλησής του. Πήρε το μήνυμα πως αυτός είναι το μέλλον της ομάδας και πως με πολύ δουλειά και πίστη θα γίνει ο ηγέτης της.

Είναι επίσης σαφές, πως υπάρχει στρατηγική απόφαση του ΠΑΟΚ, να υποστηρίξει τον Κουλούρη φέτος, να του δώσει πολύ περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι, αρκεί να είναι σοβαρός, μετρημένος και να αποδείξει πως τις αξίζει.

Ακόμη και το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ, με το σενάριο των δύο επιθετικών να φαίνεται στον ορίζοντα ολοένα και παραπάνω, έχει να κάνει με την καθιέρωση του Κουλούρη, την ανάδειξή του ως σημαντικού παίκτη της ομάδας και η δημιουργία ενός δυνατού βιογραφικού που θα δημιουργήσει την υπεραξία που πρέπει.

Ο Κουλούρης στα 18 του χρόνια, είναι σε επίπεδο χαρακτηριστικών πολύ ανώτερος απ ότι ήταν στην ίδια ηλικία δύο αγαπημένοι του συμπαίκτες, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αρχικά και ο Στέφανος Αθανασιάδης στη συνέχεια.

Και αυτό στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν καλά και για αυτόν τον λόγο επενδύουν στον νεαρό φορ το μέλλον της ομάδας.

Όσο για τον ίδιο, παραμένει ταπεινός, δείγμα της πολύ καλής κράσης που έχει ως άνθρωπος και περιμένει τις ευκαιρίες για να δείξει το τι μπορεί να πετύχει. Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του, έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του, αλλά ο τρόπος που δουλεύει είναι εξαιρετικός και αυτό το βλέπουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...