«Είστε χεστ..., βγάλτε τις φανέλες και φύγετε»

Τους παίκτες θεωρούν αποκλειστικούς υπεύθυνους για τη βαριά ήττα στον τελικό του ΟΑΚΑ με 4-1 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, βέβαια, στον εκνευρισμό της στιγμής τα «έχωσαν» σε Γεωργιάδη, Τσιστιάκοφ και διοίκηση.
Πηγή: sentragoal.gr
«Είστε χεστ..., βγάλτε τις φανέλες και φύγετε»

Οι 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, μίλησαν με μερικούς ποδοσφαιριστές που βγήκαν από το κτίριο και ήταν ξεκάθαροι στις κουβέντες τους. Τα έβαλαν αποκλειστικά μ' αυτούς και απαίτησαν να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν όχι μόνο από την προπόνηση, αλλά και από την ομάδα.

«Είστε χέστ..., πρέπει να ντρέπεστε, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», είπαν στους παίκτες οι οπαδοί του «δικέφαλου» με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, βέβαια, να ακούει ακόμα περισσότερα «γαλλικά» λόγω των χαμένων ευκαιριών στο 37' και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ξέφυγε η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, καθώς η ένταση στη Νέα Μεσημβρία κορυφώθηκε με παίκτες να αποχωρούν από την προπόνηση μετά τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών.

Όπως ανέ οι πρώτες πληροφορίες, αρκετοί παίκτες αποδοκιμάστηκαν ονομαστικά με πρώτο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τους 100 οπαδούς με αποτέλεσμα αρκετοί να πάνε στα αποδυτήρια, να συζητήσουν μεταξύ τους και ορισμένοι εξ αυτών να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις της ομάδας αρνούμενοι να προπονηθούν.

Όσο γι' αυτούς που έμειναν, προπονήθηκαν εντός κτιρίου στα όργανα γυμναστικής με την ΠΑΕ να δίνειν επίσημα πως η προπόνηση δεν έγινε στο γήπεδο λόγω της έντονης βροχόπτωσης! Από τις αποδοκιμασίες, βέβαια, δεν γλίτωσαν ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας ούτε ο συνεργάτης του Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Αρκετή ένταση υπήρξε πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας (28/4) στον ΠΑΟΚ με δεδομένη την παρουσία του κόσμου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για εξηγήσεις περί του 4-1 στον τελικό του ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί, αρχικά, ζήτησαν να μην γίνει η προπόνηση, η οποία ξεκίνησε εν τέλει με 30λεπτη καθυστέρηση και ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:30.

Οσο για το τι ειπώθηκε, για τους περίπου 100 φίλους του ΠΑΟΚ έφταιγαν οι πάντες και τα πάντα. Οι διοικούντες για την ομάδα που έφτιαξαν, οι παίκτες και ο προπονητής για την κακή εικόνα στο ΟΑΚΑ και γενικότερα το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο.

Διαβάστε ακόμη...