Η... στενοχώρια του Γεωργιάδη

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, έστειλε μέσω του Matchday Magazine της ΠΑΕ, ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Πηγή: paok24.com
Η... στενοχώρια του Γεωργιάδη

Μεταξύ των άλλων, εξέφρασε τη... στενοχώρια του που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο μετά από το κύπελλο του 2003 αλλά την σιγουριά του πως οι παίκτες του θα φτάσουν σήμερα στην πρόκριση, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να κάνει τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να νιώσουν όπως ένιωσε αυτός στους τελικούς του 2001 και του 2003.

Χαρακτηριστικά, το γραπτό μήνυμα του Γιώργου Γεωργιάδη, αναφέρει: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση της σεζόν, Οι τίτλοι είναι αυτοί που επιβεβαιώνουν την αξία μίας ομάδας σε βάθος χρόνου και όλοι μας θέλουμε να είμαστε μέλη στον ΠΑΟΚ που θα σπάσει μια μακριά περίοδο ανομβρίας σε επίπεδο τίτλων για τον σύλλογο. Είμαι τυχερός που έχω κατακτήσει τα δύο τελευταία Κύπελλα του ΠΑΟΚ, όμως με στενοχωρεί που για διάφορους λόγους από το 2003 ο κόσμος δεν έχει γευθεί μια ανάλογη χαρά.

Η ποιότητα της φετινής ομάδας είναι μεγάλη, νομίζω ότι δεν έχει βγει στο γήπεδο στο 100% με ευθύνη όλων μας. Ο καθένας μας λοιπόν, σ΄ αυτή την κρίσιμη περίοδο οφείλει να βρει τα ψυχικά αποθέματα, να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και αυτό που πιστεύουμε μέσα μας, να το δείξουμε σε όλον τον κόσμο,

Μας αδικεί η βαθμολογική μας συγκομιδή στο πρωτάθλημα και η διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εγώ είμαι σίγουρος, οι παίκτες το πιστεύουν, ήρθε η ώρα να το δείξουμε σε όλον τον κόσμο.

Μου ανατέθηκε μια δύσκολη, όσο και όμορφη αποστολή από τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τους ανθρώπους της ομάδας. Πρώτος μου στόχος ήταν να επανέλθουν τα χαμόγελα στην καθημερινότητά μας, η πίστη σε αυτό που κάνουμε, η πίστη στις δυνατότητές μας. Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με πέρσι και μπορώ να το επιβεβαιώσω, συγκρίνοντας την περσινή με τη φετινή ομάδα.

Σημασία όμως έχει ότι μέσα στη σεζόν πολλές φορές δώσαμε το δικαίωμα να μας υποτιμήσουν, δώσαμε το δικαίωμα να μας αμφισβητήσουν. Η αλήθεια βρίσκεται στο χόρτο.

Οι ημιτελικοί με τον Ολυμπιακό ήταν ματς που τα περίμενε όλη η Ελλάδα. Στο πρώτο ματς μπήκαμε με εντελώς λανθασμένη νοοτροπία για τέτοιο ματς και για είκοσι λεπτά κοντέψαμε να κάνουμε δώρο την πρόκριση. Όμως ισορροπήσαμε, μειώσαμε και προσωπικά θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή χτίσαμε τις προϋποθέσεις να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Κάποιος θα υποθέσει το αντίθετο, στεκόμενος στα πρώτα 20 λεπτά. Στην πραγματικότητα όμως ποτέ δεν δόθηκε η δυνατότητα από τον διαιτητή να το διαπιστώσουμε στο ματς. Είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος το μετάνιωσε για τις αποφάσεις του βλέποντας το βίντεο.

Η πίστη για τους διαιτητές είναι μεγάλη. Άλλα όπως και οι ομάδες, πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν ότι πρέπει να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, έτσι πρέπει να κάνουν και εκείνοι. Έστω λοιπόν και μ΄ αυτό το 2-1, η πρόκριση κρίνεται στην Τούμπα και οφείλουν οι διαιτητές να δώσουν τη δυνατότητα στον καλύτερο να κερδίσει, χωρίς να επηρεάσουν το αποτέλεσμα με λάθος αποφάσεις. Τους το εύχομαι ολόψυχα.

Έχω μεγάλη πίστη στους ποδοσφαιριστές μου, μεγάλη πίστη στη δύναμη της Τούμπα κι έχω επιθυμήσει το συναίσθημα να κερδίζεις τίτλο για τον ΠΑΟΚ,. Όλες τις προηγούμενες μέρες ανυπομονούσα γι΄ αυτή τη στιγμή. Το ίδιο αντιλαμβάνομαι και από τους παίκτες μου. Κάντε τους να νιώσουν όπως ένιωσα εγώ το 2001 και το 2003 και είμαι σίγουρος ότι θα σας το ανταποδώσουν».

Διαβάστε ακόμη...