Θυμήθηκαν τον... Σικαμπάλα στη Σπόρτινγκ!

Από paok24.com:Όπως διαβάσατε νωρίτερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες στο PAOK24, η... πρεμούρα των Πορτογάλων για το πότε ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στη Σπόρτινγκ τα χρήματα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μίσιτς, έχει να κάνει αποκλειστικά με την ανάγκη των "Λιονταριών" να βάλουν ρευστό στα ταμεία τους!
Πηγή: paok24.com
Θυμήθηκαν τον... Σικαμπάλα στη Σπόρτινγκ!

Ενδεικτικό αυτού, είναι το σημερινό δημοσίευμα της "O Jogo", η οποία σε ρεπορτάζ με τίτλο "Θυμάστε τον Σικαμπάλα; Ακόμα η Σπόρτινγκ μπορεί να κερδίσει 500 χιλιάδες ευρώ", υπενθυμίζει πως η Ζάμαλεκ δεν έχει πληρώσει ακόμα ολόκληρο το ποσό για τη μεταγραφή του πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ στους "πράσινους" της Λισαβόνας!

Τoν Ιανουάριο του 2014, η Σπόρτινγκ αγόρασε τον Σικαμπάλα από τη Ζάμαλεκ έναντι 200 χιλιάδων ευρώ και τον Αύγουστο του 2015 η Ζάμαλεκ τον πήρε πίσω, με τη συμφωνία που έκανε με τον σύλλογο της Λισαβόνας να κάνει λόγο για καταβολή 570 χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ο Jogo", από το καλοκαίρι του 2015 έως σήμερα η Ζάμαλεκ έχει δώσει στη Σπόρτινγκ μόλις... 70 χιλιάδες ευρώ, με το υπόλοιπο να είναι 500 χιλιάδες συν τους τόκους!

Λόγω της απώλειας εσόδων που έχει εξαιτίας του κορωνοΐού, στη Σπόρτινγκ θυμήθηκαν ξανά τον Σικαμπάλα του οποίου η θητεία στην πρώτη ομάδα των "Λιονταριών" αποτυπώνεται σε... 13 λεπτά συμμετοχής, με το βέβαιο να είναι πως η προσπάθεια των Πορτογάλων για πληρωμή από τη Ζάμαλεκ μόνο εύκολη δεν είναι, στην περίπτωση φυσικά που όντως οι Αιγύπτιοι χρωστάνε μισό και πλέον εκατομμύριο ευρώ στη Σπόρτινγκ!

Διαβάστε ακόμη...