Super League: Περιμένει το Working Group της UEFA

Από inpaok.com: Εντός της εβδομάδας οι ιθύνοντες της Super League θα λάβουν τα αποτελέσματα της UEFA και στη συνέχεια θα γίνει σύσκεψη με τις ομάδες για τη λήψη αποφάσεων και το μέλλον των ελληνικών διοργανώσεων.
Πηγή: inpaok.com
Super League: Περιμένει το Working Group της UEFA

Όπως σημειώνεται σε αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, η Super League, όπως και οι υπόλοιπες λίγες στην Ευρώπης, περιμένουν τα αποτελέσματα του ενός εκ των δύο Working Group, στη σύσταση των οποίων προχώρησε η UEFA στις 17 Μαρτίου ανακοινώνοντας τη μετάθεση του Euro για το 2021, για να προχωρήσουν σε τηλεδιάσκεψη με όλες τις ομάδες και να θέσουν τα δεδομένα για τη λήψη αποφάσεων.

Εφόσον τα πράγματα πάνε καλά στη χώρα μας και περιοριστεί το επόμενο διάστημα ο κορωνοϊός, το πλάνο είναι να επαναρχίσει η ποδοσφαιρική δραστηριότητα περίπου στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθούν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο έως τα τέλη Ιουνίου.

Καμία επίσημη απόφαση όμως δεν πρόκειται να ληφθεί πριν πάρουν τα αποτελέσματα του Working Group της UEFA.

Στο Working Group συμμετέχουν FIFA, ECA (European Club Association), European Leagues, FIFPRO Europe. Δηλαδή η UEFA, η Ένωση των ομάδων, οι ευρωπαϊκές λίγκες και οι ποδοσφαιριστές.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα και θα σταλούν στις λίγκες και στις ομοσπονδίες. Από εκεί και πέρα θα γίνει συζήτηση και σε εθνικό επίπεδο και εκεί θα μπουν οι ιδιαιτερότητες ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα.

Στη Super League υπολογίζουν ότι την Παρασκευή ή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει η τηλεδιάσκεψη με τους συλλόγους και εκεί θα τεθούν τα αποτελέσματα του Working Group για να προχωρήσουν σε συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων, σε ότι αφορά τις ελληνικές διοργανώσεις.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...