Ποιοι αναμένεται να μείνουν εκτός με Ξάνθη

Από sfina.gr: Ο αγώνας στην Ξάνθη δίνει την δυνατότητα στον Φερέιρα για ξεκούραση βασικών παικτών, ενόψει κυπέλλου και πλέι οφ.
Πηγή: sfina.gr
Ποιοι αναμένεται να μείνουν εκτός με Ξάνθη

H Ξάνθη είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Ελπίζει σε ένα... θαύμα και σε έναν σχεδόν απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει στα πλέι οφ. Μεταξύ άλλων πρέπει να χάσει και ο ΟΦΗ από την Λαμία στο Ηράκλειο. Ουσιαστικά, δηλαδή, είναι τελειωμένη υπόθεση η εξάδα για την Ξάνθη.

Άρα, το ματς προσφέρεται για ξεκούραση παικτών που... τράβηξαν όλο το λούκι κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν ώστε να είναι "φρέσκοι" για τον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα και τα πλέι οφ που αρχίζουν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι εφτά παίκτες με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής φέτος (έχουν ξεπεράσει τα 2.000 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις) και βασικοί υποψήφιοι για να μείνουν στην Θεσσαλονίκη για αποφόρτιση είναι κατά σειρά οι εξής...

Πρώτος και καλύτερος ο Γιαννούλης, δεύτερος ο Μίσιτς, τρίτος ο Λημνιός, τέταρτος ο Μάτος, πέμπτος ο Βαρέλα, έκτος ο Ίνγκασον και έβδομος ο Μπίσεσβαρ.

Οι τρεις πρώτοι, Γιαννούλης, Μίσιτς και Λημνιός είναι σίγουρο (με βάση πάντα την λογική) ότι θα είναι εκτός αποστολής για το ματς στη Ξάνθη, με αντικαταστάτες τους στην 11άδα τους Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας και Λάμπρου αντίστοιχα.

Πιθανότατα θα μείνει εκτός και ο Μάτος για να παίξει ο Ροντρίγκο, ενώ δεν αποκλείεται ο Ίνγκασον να έχει παρτενέρ τον Μιχάι ή τον Μιχαηλίδη. Το πιο λογικό, επίσης, είναι ότι θα παίξει 10άρι ο Πέλκας με τον Μπίσεσβαρ εκτός αποστολής και φορ ο Άκπομ με τον Σφιντέρσκι στον πάγκο.

Δείτε τον πίνακα με τους εφτά παίκτες που ξεπέρασαν τα 2.000 λεπτά σε χρόνο συμμετοχής

ΠΑΙΚΤΗΣ         ΜΑΤΣ    ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ1.Γιαννούλης   31        2.9232.Μίσιτς           29        2.5333.Λημνιός        31        2.4604.Μάτος           25        2.2935.Βαρέλα         24        2.1406.Ίνγκασον       23        2.1247.Μπίσεσβαρ  27        2.080

Διαβάστε ακόμη...