«Αυτά πληρώνει ο ΠΑΟΚ»

Απο inpaok.com: Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για τα προβλήματα του Δικέφαλου
Πηγή: inpaok.com
«Αυτά πληρώνει ο ΠΑΟΚ»

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει σε νέα φάση εμφανίστηκε ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να θέσει νέες βάσεις και να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός νέου μακροπρόθεσμου πλάνου.

Αναλυτικά επισήμανε: «Με βάση τα τεκταινόμενα της φετινής περιόδου αυτή η δήλωση είναι σωστή με μια προϋπόθεση όμως. Θα πρέπει να υπάρξει ένα δομημένο και δουλεμένο ρεαλιστικά αναπτυξιακό πρόγραμμα διετίας, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα σκεπτικό και θα καθορίζει τα αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά ζητήματα. Έναν σχεδιασμό που θα τα καλύπτει όλα. Ο ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη και την κατάκτηση και των τροπαίων θα πρέπει να μπει σε νέα φάση που θα βασίζεται σε ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Η προσέγγιση του να στηριχθεί ο προπονητής νοείται λογική εάν συνδυαστεί με μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Πλέον έχουν ωριμάσει όλες οι συνθήκες ώστε να ξεκινήσει μια τέτοια προσέγγιση.

Όταν ήρθε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ και πήγε να περάσει το τρόπο παιχνιδιού του από το πρώτο παιχνίδι, φάνηκε η απειρία του Φερέιρα. Από το καλοκαίρι λέω ότι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν λάθος. Ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι στόχος είναι η είσοδος στο Champions League. Δεν έγινε τίποτα στο βασικό άξονα της ομάδας και αυτό πληρώνει όλη τη σεζόν. Τώρα φαίνεται περισσότερη αυτή η αδυναμία. Αν υπήρχε ένας σχεδιασμός μονοετής ή διετής δεν θα γινόταν τέτοια λάθη. Για μένα το μείζον θέμα είναι αυτό και όχι τι θα κάνει στα πλέι οφ».

Διαβάστε ακόμη...