«Στον Πειραιά θέλουν να διχάσουν τη χώρα»

Για προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος διχασμού, το οποίο εκπορεύεται από τον Πειραιά, έκανε λόγο ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.
Πηγή: inpaok.com
«Στον Πειραιά θέλουν να διχάσουν τη χώρα»

Μάλιστα, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις διαρκείς συνεχόμενες προκλητικές δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη εναντίον του Δικέφαλου.

Αναλυτικά τόνισε: «Η κυβέρνηση δίνει μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γίνονται προσπάθειες μονόπλευρα στον Πειραιά να διχάσουν τη χώρα και να την κόψουν στα δύο, βγάζοντας έναν γραφικό 85χρονο να πυροδοτεί το κλίμα και να προκαλεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αναφέρομαι στον Σάββα Θεοδωρίδη. Δεν μπορεί κάθε φορά στα κανάλια να πυροδοτεί την ατμόσφαιρα και να κάνει δηλώσεις κατά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και της Μακεδονίας. Δεν είμαστε βόρειοι και νότιοι. Αν η κυβέρνηση θέλει να πατάξει τη βία ή να διαλευκάνει το ποδόσφαιρο μπορεί να το πετύχει τάχιστα. Είναι στο χέρι του κ. Αυγενάκη να πάρει άμεσα τα μέτρα για να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Κουράστηκε ο κόσμος. Είναι γνωστή η τακτική τους τα προηγούμενα χρόνια και το πώς έπαιρναν τα πρωταθλήματα. Δεν μπορεί στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλούν για σχοινί».

Διαβάστε ακόμη...