Φοβάται την Τούμπα ο ΟΣΦΠ - Παλεύει για έκτακτο Δ.Σ. και αναβολή

Από sdna.gr: Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για να συγκαλέσουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Σούπερ Λίγκα και με στόχο την αναβολή της 25ης αγωνιστικής
Πηγή: sdna.gr
Φοβάται την Τούμπα ο ΟΣΦΠ - Παλεύει για έκτακτο Δ.Σ. και αναβολή

Το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, πλησιάζει αλλά μία από τις δύο ομάδες, μάλλον δεν θέλει να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται ώστε να συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στη Σούπερ Λίγκα με θέμα την αναβολή της αγωνιστικής.

Ως αιτιολογία ο Ολυμπιακός επικαλείται τις υποθέσεις της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, που θα εκδικαστούν (εφόσον δεν προκύψει κάποια προσωρινή διαταγή) την Παρασκευή 21 και τη Δευτέρα 24/2 αντίστοιχα στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας, ζητώντας μάλιστα, να τελεσιδικήσουν πρώτα, προτού γίνει το ντέρμπι.

Για να συγκληθεί έκτακτο συμβούλιο πρέπει να το ζητήσουν πέντε ομάδες, ο Ολυμπιακός δηλαδή και άλλες τέσσερις, που απ' ότι φαίνεται είναι δύσκολο να βρεθούν.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να θέσουν θέμα στο συμβούλιο της διοργανώτριας αλλά δεν καταφέρνουν ούτε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για τη σύγκλιση του, να συγκεντρώσουν.

Στις αρχές Δεκέμβρη, ο Ο Ολυμπιακός με επιστολή του στη Σούπερ Λιγκ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (7/12), μετά τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα νωρίτερα, για την υπόθεση των δύο ομάδων. Ούτε τότε όμως, είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για να γίνει το συμβούλιο. Ούτε και τώρα, απ' ότι φαίνεται θα το πετύχουν αν και το «παλεύουν» αφού έχουν κάνει ήδη επαφές με τις ομάδες έχοντας στα... χέρια τους το ατού της Nova. Προς το παρόν, έχουν πέσει σε τοίχο.

Είναι και αυτό ένα δείγμα ότι οι υπόλοιπες ομάδες του έχουν γυρίσει την πλάτη και δεν έχουν καμία διάθεση να αναμειχθούν στον πόλεμο που έχει ανοίξει με τον ΠΑΟΚ.

Είναι και αυτό ένα δείγμα ότι οι εποχές που ο Ολυμπιακός μεσουρανούσε στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες, έχουν περάσει στο παρελθόν.

Να σημειωθεί τέλος, ότι ακόμη και να συγκληθεί έκτακτο συμβούλιο για να περάσει θέμα αναβολής, θα πρέπει να τεθεί σε ψηφοφορία και να πάρει την πλειοψηφία των ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...