“Τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι θα έρθει ο Μαρινάκης”

Από sfina.gr: Και για το ενδεχόμενο παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Τούμπα τοποθετήθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον Focus Fm 103,6.
Πηγή: sfina.gr
“Τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι θα έρθει ο Μαρινάκης”

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το ερώτημα της Αστυνομίας σχετικά με την πιθανή άφιξη του Μαρινάκη στη Τούμπα και για το εάν επιτρέπεται να μπει στο γήπεδο: "Προς το παρόν, έχουμε απαντήσεις μόνο από την ΓΓΑ και από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Δεν διαπιστώθηκε να εκκρεμεί ποινική ή πειθαρχική διαδικασία που να τον αφορά στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Περαιτέρω στο επόμενο χρονικό διάστημα και σίγουρα πριν από τον αγώνα, θα μας απαντήσουν για το εάν υπάρχει κάτι και από την Αθήνα πειθαρχικό ή ποινικό".

Για το περσινό συμβάν και την ένταση που προκλήθηκε όταν επιχείρησε ο Μαρινάκης να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας: "Γι' αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε όλες τις ενέργειες, για να εξασφαλίσουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και για να μην προκύψει κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εκείνη την στιγμή".

Για το εάν έρθει ο Μαρινάκης στη Τούμπα: "Δεν έχουμε απάντηση, γιατί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπορεί να ξεκινήσει το πρωί και να αποφασίσει να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Πιθανολογώ, πάντως, πως δεν θα έρθει. Μέχρι τώρα τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι θα έρθει".

Διαβάστε ακόμη...