Η παραίτηση Διονυσάτου και ο άγνωστος “χ” – όλο… το ζουμί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Από sfina.gr : Την φήμη των ακέραιων και αδέκαστων έχουν η πρωτοδίκης αθλητική δικαστής της Λίγκας, Μαρία Τσαγκιά και ο αναπληρωματικός Χριστόφορος Μάρκου, που θα δικάσουν την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
Πηγή: sfina.gr
Η παραίτηση Διονυσάτου και ο άγνωστος “χ” – όλο… το ζουμί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Είναι τακτικοί δικαστές και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί τίποτα επιλήψιμο για το όνομά τους. Δεν έχουν εμπλακεί ούτε σε σκάνδαλα, ούτε σε παραδικαστικά κυκλώματα, ούτε σε συναφή δραστηριότητες… Σε πρώτο βαθμό, όμως, δεν θα κριθεί οριστικά η απόφαση.

Αυτό θα συμβεί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Εκεί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Καθόλου ξεκάθαρα. Ο “άγνωστος χ” είναι ο νέος πρόεδρος μετά την παραίτηση από την θέση, για “λόγους ευθιξίας”, του Γεράσιμου Διονυσάτου, λόγω του του γνωστού “μπούλινγκ” που του άσκησε ο Ολυμπιακός, με το επιχείρημα ότι γιος του εργάζεται στο OPEN, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

Η πρώτη ένδειξη μάλιστα από την επιτροπή εφέσεων είναι αρνητική, αφού απάλλαξε χθες τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά από την ποινή των δύο μηνών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που του είχε επιβάλλει ο πρωτοδίκης Χριστόφορος Μάρκου για το φραστικό επεισόδιο που είχε στο ταρτάν του Πανθεσσαλικού με τον Αχιλλέα Μπέο στο ματς με τον Βόλο. Εκεί θα κριθεί η μάχη της ουσίας και των εντυπώσεων. Συνεπώς στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, περισσότερο απ’ όπου οπουδήποτε αλλού.

Διαβάστε ακόμη...