«Ξεκινάμε τη μάχη και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές»

Από paok24.com:Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους για μία μάχη όπου οι εκπλήξεις θα είναι πολλές προς την κατεύθυνση της δικαίωσης του ΠΑΟΚ στον "πόλεμο" εις βάρος του για... ανάθεση του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, εξέδωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό.
Πηγή: paok24.com
«Ξεκινάμε τη μάχη και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές»


Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση των PAOK Fans Europe, αναφέρει: "Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση.... μια παραλλαγή του ονόματος που τόσο μας εκφράζει! Τέσσερις λέξεις που πρωτοστατούν στις μάχες με το κατεστημένο εδώ και δεκάδες χρόνια. Μας μιλούσαν οι παππούδες μας για τα κλεμμένα πρωταθλήματα και τις διαιτητικές σφαγές της δεκαετίας του '50, του '60 και του '70 και τους κοιτούσαμε σαν εξωγήινους. Μας έλεγαν πως δε μπορούμε να διανοηθούμε τι ζήσανε και τι είδανε τα μάτια τους!

Σήμερα είμαστε εμείς αυτοί που ζούμε εικόνες βγαλμένες από το πιο βρώμικο παρελθόν και δυστυχώς θα διηγούμαστε στα δικά μας παιδιά και εγγόνια τις ίδιες μαφιόζικες μεθοδεύσεις και αδικίες, σαν παρακαταθήκη που μας αφήνει ο ένδοξος ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα του ασταμάτητου αγώνα του ενάντια στο κατεστημένο. Και τότε χούντα και τώρα χούντα! Αποφάσεις με προεδρικά διατάγματα εν έτει 2020. Αποφάσεις πάνω από νόμους και πέρα από κάθε λογική.

Προσπαθούν με κάθε μέσο να μας πολεμήσουν, αλλά νομικά έφαγαν τα μούτρα τους και τώρα χρησιμοποιούν την αβάντα του κράτους. Γέλασε όλη η Ελλάδα παρά την προπαγάνδα τους και πάλι έχοντας κυβερνητική ασυλία και αμέριστη βοήθεια προσπαθούν να στιγματίσουν ως γνήσιοι "επιστήμονες" τη μοναδική πηγή αντίδρασης στο βορρά.

Λοιπόν όχι. Οι προκλήσεις σας μας έφεραν στο σημείο που μας άφησε το κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018 και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε ακόμα παραπέρα. Το μίσος για τη χαβούζα σας ξεχείλισε και δε μας επιτρέπει να κάνουμε πίσω. Δεύτερο κλεμμένο πρωτάθλημα στα χαρτιά απλά ξεχάστε το! Όλοι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό έχουμε οργανωθεί και δεν περιμένουμε να δούμε πως θα παιχτεί το έργο σας αλλά ξεκινάμε τις δράσεις. Το λάθος σας αποτελεί αυτόματα εθνικό θέμα. Και να ξέρετε, εμάς εδώ στο εξωτερικό τέτοια θέματα μας παίρνει να τα λύνουμε μόνοι και χωρίς πρωθυπουργικές αποφάσεις!

Ενώ το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πράττει ότι είναι νομικά σωστό για να διασφαλίσει το κύρος, την αξιοπρέπεια και να επιστρέψει τη λάσπη που δέχεται ο σύλλογος πίσω στους πραγματικούς εγκληματίες και λοιπούς τυχοδιώκτες του κέντρου, ο λαός του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό ξεκινάει τη μάχη και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!

Όσοι βουλευτές ψήφισαν την ντροπολογία και τολμήσουν να μας επισκεφθούν ή και να ζητήσουν την ψήφο των κατοίκων του εξωτερικού σύντομα θα νιώσουν από κοντά την αγάπη και τη στοργή μας. Ο λαός του ΠΑΟΚ, πρώτη δύναμη στους Έλληνες μετανάστες και κατοίκους εξωτερικού σας λέει πως στο εξής θα είστε ανεπιθύμητοι στην ομογένεια και αποτελείτε το μεγαλύτερό μας εχθρό.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

PAOK FANS EUROPE".

Διαβάστε ακόμη...