Βελτιώνει την εικόνα του, περνάει από τη Λαμία

Από paok24.com:Η 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, βρίσκει τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας, με το «τρίποντο» να αποτελεί μονόδρομο και σήμερα, σε ένα παιχνίδι που η εξέλιξη του, εξαρτάται κυρίως από αυτόν.
Πηγή: paok24.com
Βελτιώνει την εικόνα του, περνάει από τη Λαμία

Οι δύο τελευταίες νίκες, τόσο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα μπορεί να ήρθαν, αλλά οι εμφανίσεις της ομάδας, δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Η ουσία ήταν ότι η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, μάζεψε έξι βαθμούς από αυτά τα δύο παιχνίδια, κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και σήμερα με τη νίκη, εύκολα ή δύσκολα, αλλά στόχος της είναι και να βελτιώσει την εικόνα που είχε στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος.

Ελ Καντουρί και Στοχ έμειναν εκτός αποστολής, με τον Πορτογάλο να αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα (δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Κρέσπο στη θέση ενός από τους δύο), Γιαννούλη στην άμυνα, τον Μίσιτς με τον Μαουρίσιο στον άξονα, τον Λημνιό και τον Βιεϊρίνια στα άκρα, τον Μπίσεσβαρ και τον Σφιντέρσκι.

Η Λαμία από την πλευρά της, έχει δείξει φέτος τη σοβαρότητά της ως ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια, αν και το μομέντουμ της, δεν είναι και το καλύτερο, αφού προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα του Παναιτωλικού (1-1), η ισοπαλία για το Κύπελλο με τα Τρίκαλα (1-1) παρά την πρόκριση και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, έχασε εύκολα με 0-4 από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στη 10η θέση, με 23 βαθμούς, απέχοντας τρεις, από τα πλέι οφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σέζος, βοηθοί του οι Καραγκιζόπουλος και Τζιουβάρας, τέταρτος ο Μαλούτας και VAR ο Σιδηρόπουλος.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports HD.

Διαβάστε ακόμη...