Πού θα “χτυπήσει” τον ΟΦΗ και τι πρέπει να προσέξει

Από sfina.gr: Η ευάλωτη άμυνα του ΟΦΗ είναι το σημείο στο οποίο μπορεί να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ απόψε στο Γεντί Κουλέ, προσέχοντας παράλληλα, την επιθετική του τριπλέτα του αντιπάλου.
Πηγή: sfina.gr
Πού θα “χτυπήσει” τον ΟΦΗ και τι πρέπει να προσέξει

Το μεγάλο πρόβλημα του ΟΦΗ είναι αναμφίβολα η άμυνά του. Όταν δέχεται πίεση... μπάζει από παντού και δέχεται σχετικά εύκολα γκολ.

Η κοινή προπονητική λογική λέει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει ως τακτικό προσανατολισμό την μεταφορά του παιχνιδιού κοντά στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων για να αξιοποιήσει τα σοβαρά αμυντικά κενά που εμφανίζουν σε κατάσταση πίεσης.

Είναι ενδεικτικό το παιχνίδι στην Λάρισα. Οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς από 0-2 σε 3-2 φέρνοντας την μπάλα προς την περιοχή του ΟΦΗ μόνο με την ποιότητα του Ουάρντα.

Παράλληλα, όμως, είναι γνωστό πως οι Κρητικοί διαθέτουν μία πολύ καλή επιθετική τριπλέτα, η οποία όταν υπερέχει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι γίνεται πολύ επικίνδυνη και μπορεί να κάνει ζημιά.

Στο ανασταλτικό κομμάτι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τους αφήσουν να ανέβουν ψηλά για να τους "βγάλουν" εκτός αγώνα και έτσι να μην απειληθεί η εστία του Πασχαλάκη με στόχο να φύγει ο δικέφαλος από το Γεντί Κουλέ με θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, αφού αποτελεί βασικό στόχο το νταμπλ και φέτος με την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...