A Bola: «Συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ για Μίσιτς!»

Από sdna.gr:Μια... ανάσα από την συμφωνία για τον Γιόζιπ Μίσιτς, βρίσκονται ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως σημειώνει σήμερα η A Bola.
Πηγή: sdna.gr
A Bola: «Συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ για Μίσιτς!»

Μπορεί το καλοκαίρι ο Γιόζιπ Μίσιτς να μην... χωρούσε στον ΠΑΟΚ σε πρώτο πλάνο, ωστόσο στην πορεία του πρωταθλήματος, έχει αναδειχθεί ως ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μακράν για τον Δικέφαλο.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, τραβώντας αρκετά βλέμματα πάνω του, την ώρα που σημερινό δημοσίευμα της A Bola, στέκεται στην επικείμενη συμφωνία του Δικεφάλου με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Και αυτό διότι όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, οι δυο ομάδες βρίσκονται πλέον μια... ανάσα από την συμφωνία για τον Μίσιτς, με τον ΠΑΟΚ να αναμένεται να καταβάλει την ρήτρα των 2.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα της αναφέρει ότι: «Ο μέσος, Γιόσιπ Μίσιτς, δε θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ, αφού ο σύλλογος της Λισσαβώνας έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κροάτης είναι αναντικατάστατος στο κέντρο του ΠΑΟΚ κι έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 18 παιχνίδια. Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του παίκτη».

Η σχετική δημοσίευση της A Bola:

Διαβάστε ακόμη...