Η απόφαση για τις μεταγραφές του χειμώνα και η ανησυχία για τον Γιαννούλη

Από sfina.gr : Η απόφαση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχει παρθεί και πολύ δύσκολα θα αλλάξει.
Πηγή: sfina.gr
Η απόφαση για τις μεταγραφές του χειμώνα και η ανησυχία για τον Γιαννούλη

Μεταγραφή θα γίνει μόνο εάν υπάρξει πώληση βασικού ποδοσφαιριστή. Διαφορετικά το ρόστερ θα μείνει το ίδιο μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ζήτησε και ο Αμπέλ Φερέιρα, μέσω δημόσιας μάλιστα τοποθέτησής του, για λόγους ομοιογένειας στον αγωνιστικό χώρο και ομοψυχίας στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει σταθερότητα στο ρόστερ, για να σφυρηλατήσει τον νέο τρόπο παιχνιδιού, που άρχισαν σταδιακά να εμπεδώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παίκτες. Σ’ αυτό το στάδιο οποιαδήποτε αλλαγή κάθε άλλο παρά θα τον βοηθήσει στον σχεδιασμό του.

Εάν παραχωρηθεί βασικός παίκτης φυσικά και θα αντικατασταθεί. Γίνεται ήδη η σχετική προεργασία από τον Μάριο Μπράνκο, που παρακολουθεί παίκτες σε θέσεις στις οποίες είναι πιθανή μία πώληση. Δηλαδή, κυρίως, του φορ, του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, γιατί πουλάνε στο εξωτερικό τα ονόματα των Άκπομ, Σφιντέρσκι, Λημνιού και Γιαννούλη, ενώ ο Στοχ είναι εκτός πλάνων.

Ο Φερέιρα ανησυχεί περισσότερους απ’ όλους για τον Γιαννούλη, γιατί είναι και ο μόνος που δεν μπορεί να αντικατασταθεί στη παρούσα φάση και δευτερευόντως για τον Λημνιό, που εξελίσσεται, επίσης, σε αναντικατάστατο στέλεχος με την εξαιρετική απόδοσή του.

Μία κατηγορία παικτών, όπως ο Εσίτι και ο Ελ Καντουρί, πιθανότατα δεν θα αντικατασταθούν ακόμα και εάν παραχωρηθούν, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες στις θέσεις τους.

Διαβάστε ακόμη...