«Να πάρουμε την πρόκριση!»

Από inpaok.com : Στο INPAOK μίλησε ο αρχηγός του τμήματος βόλεϊ του Δικεφάλου, Θάνος Τερζής, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάρκομ (11/12 – 19:00), εν τη απουσία του Ντίμα Φιλίποφ που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ουκρανία.
Πηγή: inpaok.com
«Να πάρουμε την πρόκριση!»

Ο 40χρονος πασαδόρος, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, με τα αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά και τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Λβιβ, και τα όσα τους είπε να προσέξουν ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Κώστας Δεληκώστας.

Αναλυτικά:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα: «Για την μέχρι τώρα πορεία, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά και καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά λόγω των αλλαγών υπήρξε μία καθυστέρηση σε αυτό.

Από εδώ και πέρα, θέλουμε να κοιτάμε μόνο μπροστά και στο πως θα βελτιωθούμε ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο».

Για την Μπάρκομ και όσα τους είπε ο Δεληκώστας για το παιχνίδι: «Είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, όπως και εμείς, πρόκειται για μία καλή ομάδα με δυνατό σερβίς, χρειάζεται προσοχή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε το προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας (19/12).

Διαβάστε ακόμη...