Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Νίκη στην παράταση για την JDA Dijon

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Νίκη στην παράταση για την JDA Dijon

H προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, JDA Dijon, πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς επιβλήθηκε της Chalon Reims με 86-88 στην παράταση για την 7η αγωνιστική της LNB. Η Dijon, που έχει πλέον ρεκόρ 6-1 στο γαλλικό πρωτάθλημα, είχε την τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο, αλλά αστόχησε και έτσι χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να φτάσει στη νίκη, με τους γηπεδούχους να αστοχούν σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση του ματς. Πρώτος σκόρερ των νικητών, ήταν ο Axel Julien με 27 πόντους, ενώ ο Michael Young είχε 22 πόντους.

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi, νίκησε τη Reyer Venezia με 75-71, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 5-2 και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Adrian Banks ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους και 5/10 τρίποντα, ενώ ο John Brown είχε 10 πόντους με 5/10 δίποντα.

Στην Ισπανία, η Zaragoza συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, καθώς επιβλήθηκε της San Pablo Burgos με 69-78. Με αυτή τη νίκη η Zaragoza βελτίωσε το ρεκόρ της στο 6-1 και είναι στην 2η θέση, μπροστά από την Barcelona και πίσω μόνο από την αήττητη Real Madrid. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, ήταν οι Robin Benzing και Javier Justiz με 14 πόντους, ενώ ο Jonathan Barreiro είχε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Απρόσμενη ήττα γνώρισε η Besiktas, καθώς έχασε στην έδρα της από την Buyukcekmece με 84-87, χάνοντας το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 28 πόντοι του Shaquille McKissic δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του Dusko Ivanovic, η οποία είναι πλέον στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-4.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη της στο “PAOK Sports Arena”, η Neptunas νίκησε εύκολα την Prienai με 59-101 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-4. Πρώτος σκόρερ για τη Neptunas, η οποία είχε 13/21 τρίποντα, ήταν ο Deividas Gailius με 19 πόντους, ενώ στους 18 σταμάτησε ο Zygimantas Janavicius.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn έχασε από τη Rasta Vechta με 95-83, στον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος μετά τις 12 Οκτωβρίου. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, αλλά ένα επί μέρους 14-2 της Vechta στο τέλος του αγώνα έκρινε το ματς υπέρ των γηπεδούχων. Πρώτος σκόρερ για την Bonn, η οποία είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν ο Benjamin Simons με 15 πόντους.

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας συνέχισε  η Falco Szombathely, καθώς πέρασε από την έδρα της Alba Fehervar, επικρατώντας με 82-95. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Quinton Hooker με 20 πόντους, ενώ ο DeVaughn Washington είχε 15 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...