Προετοιμασία ενόψει Πανοράματος

Από acpaok.gr : Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα για το 39ο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, ο «νταμπλούχος» ΠΑΟΚ Mateco στρέφει το βλέμμα του στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Πανοράμα για την 2η αγωνιστική.
Πηγή: acpaok.gr
Προετοιμασία ενόψει Πανοράματος

Έπειτα από το διήμερο ρεπό και τις απαιτούμενες ανάσες που έδωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης στις παίκτριες του, ξεκινάει η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι του Σαββάτου και ώρα 15:00, κόντρα στο Πανόραμα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι η ομάδα να παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη και να έχει μία ελκυστική αγωνιστική ταυτότητα. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, περιλαμβάνει άφθονη επιθετική και αμυντική τακτική, ενώ επίσης και βίντεο-ανάλυση του παιχνιδιού της πρεμιέρας, για να επισημανθούν τα όποια λάθη ή απροσεξίες έγιναν από τις παίκτριες του ΠΑΟΚ Mateco.

Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός των Κατερίνα Βαφειάδου και Φωτεινής Νούσια, οι οποίες ταλαιπωρούνται από μακροχρόνιους τραυματισμούς, το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πελεκίδη είναι λευκό.

Διαβάστε ακόμη...