Ανανέωση συνεργασίας ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Male Affair

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το "Male Affair"
Πηγή: paokbc.gr
Ανανέωση συνεργασίας ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Male Affair

που συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά να συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, ως αποκλειστικός Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού.

Με προσεγμένες επιλογές και υψηλή ποιότητα, το "Male Affair" εγγυάται και τη φετινή σεζόν, την άψογη εμφάνιση του προπονητή του ΠΑΟΚ και των συνεργατών του, τόσο στους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και σε όλα τα παιχνίδια του Basketball Champions League, αλλά και τις επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Με έναν μοναδικό και απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό υψηλής αισθητικής, άνεσης και κομψότητας.

Με αφορμή τη συνεργασία μας, το «MALE AFFAIR» προσφέρει έκπτωση -15% στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ της φετινής αγωνιστικής περιόδου (η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες και αφορά όλο το έτος, με εξαίρεση τις επίσημες περιόδους εκπτώσεων).

Παρουσίαση MALE AFFAIR

Στο MALE AFFAIR η βασική προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη του προσωπικού στυλ σας, μέσα από επιλογές που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες ενδυματολογικές τάσεις.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την εξειδικευμένη προσωπική εξυπηρέτηση και την προσήλωση στη λεπτομέρεια στοχεύουμε στη διαχρονική εμπιστοσύνη σας.

Ιστορία

Το 1950 ο Αναστάσιος Χατζηπροδρόμου δραστηριοποιείται ως ράφτης και βιοτέχνης ανδρικών ενδυμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Ερμού 21. Εμπορευόμενος τα προϊόντα του χονδρικώς και παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας σε κοστούμι, σακάκι, παντελόνι και trench coat γίνεται γνωστός για τη δεξιοτεχνία του και για την ποιότητα των ρούχων του.

Τον Αύγουστο του 1975 η επιχείρηση μεταφέρεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στην Αιγαίου 29, με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της προς τη λιανική πώληση. Τα επόμενα χρόνια ακολουθεί εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων και αναδιατάξεις του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του καταστήματος με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.

Σήμερα, 70 χρόνια μετά την ίδρυση της επιχείρησης, το κατάστημα ανδρικής ένδυσης MALE AFFAIR διαθέτει μεγάλο εύρος προτάσεων υψηλής ποιότητας για Business, Ceremonial και Casual περιστάσεις, παραμένοντας προσηλωμένο στην υψηλή ποιότητα και στην προσωπική εξυπηρέτηση. Επίσης, διατηρεί τη δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας στα μέτρα σας και παρέχει την collection του σε μεγέθη έως 9XL.

Συνεργάτες

Στο MALE AFFAIR, επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας στοχεύοντας σε ένα ολοκληρωμένο εύρος προϊόντων υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα, η συλλογή μας περιλαμβάνει καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της ανδρικής μόδας όπως οι Bugatti, Digel, Dino Libero, Fred Perry, Hattric, Karl Lagerfeld, Lee, Luigi Morini, Me & My, Milestone, Monte Napoleone, Per la Moda.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 2310.434301

Website: www.maleaffair.com

Facebook: www.facebook.com/maleaffair

Διεύθυνση: Αιγαίου 29, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη...