«Όγδοος παίκτης ο κόσμος μας!»

Από thessports.gr:  Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Κωστοπούλου μίλησε, για την πρόκριση στους αγώνες με την Μουράτπασα, για τα παιχνίδια που έρχονται με την ΖΟΡΚ, για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας το περασμένο καλοκαίρι, ενώ δήλωσε πως είναι σημαντική η ώθηση που δίνει ο κόσμος σε αυτή και τις συμπαίκτριες της και τον κάλεσε να δώσει δυναμικό παρόν, στο παιχνίδι με την Σερβική ομάδα, την Κυριακή (13/10) στις 18:00, στην Βέροια και στο Φιλίππειο γυμναστήριο.
Πηγή: thessports.gr
«Όγδοος παίκτης ο κόσμος μας!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση με την Μουράτπασα:

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν πιο εύκολο, γιατί δεν της αφήσαμε περιθώρια να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού στα χέρια τους. Αντίθετα στο δεύτερο παιχνίδι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά, ήταν καλύτερα προετοιμασμένες, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένες στο στόχο μας. Ο κόσμος ήταν εκεί και ήταν πραγματικά ο όγδοος παίκτης μας, μας έδωσε πολύ δύναμη και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ΖΟΡΚ:

«Απ' ότι έχουμε δει στα video πρόκειται για μια ομάδα καλύτερη από την Μουράτπασα, παίζει σε πιο γρήγορο τέμπο, βρίσκεται στο πικ της τώρα, γιατί έχουν παίξει οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Αυτό φυσικά δεν μας φοβίζει εμάς. Εμείς μπορεί να είμαστε πιο πίσω αγωνιστικά, αλλά η ψυχή που έχουμε σαν ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή εμφάνιση και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας:

«Η αλήθεια είναι πως ο Δημητρούλιας, άφησε πίσω του πολύ καλό υλικό και φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει. Δε σημαίνει πως επειδή έφυγε, ότι ξεκινάμε από το μηδέν. Η ομάδα κάνει βήματα μπροστά. Ο Πελεκίδης είναι επάξιος της θέσης που βρίσκεται και προσπαθεί κάθε μέρα, ώστε η ομάδα να γίνεται καλύτερη. Στόχος μας είναι και πάλι η κατάκτηση του νταμπλ, δεν μπορεί να είναι και κάτι λιγότερο».

Τέλος, η Αθηνά Κωστοπούλου έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι με την ΖΟΡΚ στην Βέροια και στο γυμναστήριο:

«Θα ήθελα να καλέσω και πάλι τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί είναι σημαντικοί για εμάς, μας δίνουν πολύ ενέργεια και γιατί όχι να μπορέσουν να βρεθούν και στην Σερβία, την επόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό αγώνα».

πηγή: inpaok.com

Διαβάστε ακόμη...