Επίθεση Αμερικάνου σε Σαββίδη! (pic)

Από inpaok.com: Τις τελευταίες ώρες έχει... χαθεί η μπάλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Πηγή: inpaok.com
Επίθεση Αμερικάνου σε Σαββίδη! (pic)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε δημοσιογράφο σε απολογία και όχι στελέχη ή ιδιοκτήτες ομάδων, που κάνουν πραγματικό μπούλινγκ σε διαιτητές.

Η πλευρά της ΑΕΚ μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας σφυρίζει αδιάφορα και απαντά στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που έκλεψαν οι «κιτρινόμαυροι» και σα να μην έφταναν αυτά, η αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ και υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού με αρμοδιότητες κοντά στον Λευτέρη Αυγενάκη, Χριστίνα Αμερικάνου κάνει επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη!

Η εν λόγω κυρία λοιπόν έγραψε σε ανάρτηση της στο Twitter:

«Όταν οι συστημικές τράπεζες μειώνουν χρέη για να αγοράσει τον Ομιλο Forthnet-NOVA ο Μαρινάκης είναι «φιλελέδικη διαπλοκή», αλλά όταν κάνουμε φωτογραφική διάταξη να σβηστεί το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ επί Σαββίδη είναι «διευκόλυνση επενδυτή». Όλοι το ξέρουν αυτό!»

Βέβαια, η Αμερικάνου παρουσιάζει τα γεγονότα, όπως θέλει αυτή να τα περάσει στα social media και να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Η αληθινή διάσταση της υπόθεσης είναι, πως η τροπολογία για την ΣΕΚΑΠ έγινε αφού πωλήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη στον ιαπωνικό κολοσσό των καπνοβιομηχανιών, Japan Tobacco!

Αλήθεια επιτρέπεται υπάλληλος της ΓΓΑ να υπερασπίζεται δημόσια τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να κάνει επίθεση με ψεύτικους ισχυρισμούς στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

Η συγκεκριμένη κυρία δεν πρέπει να κληθεί και να ερωτηθεί ποια... λογική πήρε θέση υπέρ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και θέλησε να πετάξει... λάσπη στον Ιβάν Σαββίδη;

Δείτε την ανάρτηση της:

Διαβάστε ακόμη...