Μεγάλη προεργασία για το PAOK TV

Από paok24.com: Η απόφαση έχει ληφθεί γι' αυτό και εντός ΠΑΕ έχει κορυφωθεί η προεργασία για τις οριστικές ανακοινώσεις.
Πηγή: paok24.com
Μεγάλη προεργασία για το PAOK TV

Το PAOK TV όμως θα είναι γεγονός και επίσημα για όλη τη χρονιά, όταν η ΠΑΕ ανακοινώσει τις ετήσιες συνδρομές για τους φιλάθλους που θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα την τηλεθέαση για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Αυτή η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και εκεί θα προσδιορίζονται δύο-τρία συγκεκριμένα πράγματα: Πόσο θα κοστίζει το ετήσιο πακέτο και πόσο το κάθε μεμονωμένο ματς. Πρέπει να τονιστεί ότι τα παιχνίδια θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Τα πιο εμπορικά και τα άλλα. Μία τιμή, πχ 4.99 θα κάνουν τα «απλά» ματς που δεν είναι με τους πιο μεγάλους ή εμπορικούς αντιπάλους και μία άλλη τιμή σαφώς πιο ακριβή, για τα «μεγάλα».

Από εκεί και πέρα πολλές είναι οι σκέψεις για τις επιχειρήσεις εστίασης, σε ένα δύσκολο θέμα για την ΠΑΕ που εξετάζεται από όλες τις πλευρές.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο στο εμπορικό κομμάτι που αφορά τη νέα προσπάθεια, ενώ και τηλεοπτικά για τους κατόχους ετήσιων συνδρομών θα υπάρξει και άλλο πρόγραμμα, πέρα από την μετάδοση των δύο αγώνων κάθε μήνα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...