«Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com:Στην επιλογή του Στίβεν Μάρσαλ κατέληξαν για την θέση του ακραίου οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, με τον Καναδό να αντικαθιστά τον Γκάρετ Μουαγκουτουτία, και μαζί με τον Ντμίτρι Ιλίνιχ αναμένεται να κουβαλήσουν τον Δικέφαλο την νέα χρονιά, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.
Πηγή: inpaok.com
«Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ!»

Ο Στίβεν Μάρσαλ μίλησε στο INPAOK, και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Δικέφαλο, ενώ αναφορά έκανε και στον κόσμο των «ασπρόμαυρων», που ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά τους, όπως σημείωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, και περιμένω πως και πως γι'αυτή τη νέα πρόκληση. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά, με πολλές επιτυχίες. Δεν βλέπω την ώρα να συναντηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες».

Για τον κόσμο του Δικεφάλου: «Έχω δει πάρα πολλά video από παιχνίδια που ήταν ντέρμπι, όπως και από τα playoff. Είναι φανταστικοί, θα είναι πάρα πολύ όμορφο να αγωνιστώ μπροστά σε μία τέτοια ατμόσφαιρα, ανυπομονώ να το ζήσω.

Επίσης, πολλοί φίλοι της ομάδας έσπευσαν να με καλωσορίσουν στον ΠΑΟΚ, και νιώθω ήδη την στήριξή τους. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω, και ελπίζω εγώ και η ομάδα μου, να φέρουμε χαρές στους οπαδούς μας!»

Διαβάστε ακόμη...