Γκιτσιούδης: “Αυτό να εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ για γκολ κατά Άγιαξ”!

Από sfina.gr: Με την εμπειρία του, ο Γιάννης Γκιτσιούδης, στέλεχος της ομάδας του ΠΑΟΚ που έπαιξε με αντίπαλο τη Νάπολι του Μαραντόνα, μίλησε στον FOCUS 103,6 για το σημερινό παιχνίδι:
Πηγή: sfina.gr
Γκιτσιούδης: “Αυτό να εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ για γκολ κατά Άγιαξ”!

-"Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει αδυναμίες, αλλά εμείς πρέπει να εκμεταλλευθούμε το πιο δυνατό μας σημείο για να σκοράρουμε, τις στατικές φάσεις. Να βάλουμε γκολ από στημένο, γιατί είμαστε πιο ψηλή ομάδα από αυτούς και μπορούμε με αυτό τον τρόπο να σκοράρουμε".

-"Ο Πασχαλάκης θα παίξει σήμερα σημαντικό ρόλο και πάντα σε αυτή τη θέση παίζει η πρώτη φάση. Εάν εκεί, κάνει καλή απόκρουση, θα είναι κορυφαίος, γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία του τερματοφύλακα όταν κάνει καλή απόκρουση. Εάν δεχθεί γκολ, τότε πέφτει ψυχολογικά".

Και προχώρησε σε μια αποκάλυψη: "Θέλουμε να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ με τους βετεράνους της Νάπολι, που είχαμε παίξει τότε στο Σαν Πάολο και στην Τούμπα, με Καρέκα, Μαραντόνα και όλους εκείνους τους μεγάλους παίκτες της εποχής. Μπορούμε να το πετύχουμε, για να θυμηθούμε τα παλιά".

Διαβάστε ακόμη...