Χούσεν : “Μοναδική εμπειρία να παίζεις στον ΠΑΟΚ”

Απο thessports.gr: Ένα ακόμα κοινό πρόσωπο για ΠΑΟΚ και Άγιαξ είναι ο Ντάνι Χούσεν, που πέρασε από τον Δικέφαλο την σεζόν 2013-14 για ένα εξάμηνο, ενώ έχει "βγει" από τις ακαδημίες του "Αίαντα".
Πηγή: thessports.gr
Χούσεν : “Μοναδική εμπειρία να παίζεις στον ΠΑΟΚ”

Ο Ολλανδός φορ που πλέον αγωνίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για λογαριασμό των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ και το προβάδισμα του Άγιαξ μετά το 2-2 της Τούμπας.

"Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς ήταν προπονητής και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε να πάω εκεί. Έπαιζα κανονικά στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι που ο Στέφενς αποχώρησε από την ομάδα μετά από έναν μήνα που ήμουν εκεί. Τότε ήρθε ένας Έλληνας προπονητής και έδειξε ότι μιλούσε μόνο ελληνικά. Από εκείνη την στιγμή, όλοι οι ξένοι παίκτες στην ομάδα δεν έπαιζαν. Είναι μια μοναδική εμπειρία να παίζεις στον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο Χούσεν.

Για το πως ζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα παιχνίδια ο Ολλανδός φορ είπε : "Οι φιλάθλοι του ΠΑΟΚ είναι στην... κορυφή! Αν κερδίσεις είσαι "βασιλιάς" και αν χάσεις μπορεί να σε... τελειώσουν. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν τόσο έντονα τον αθλητισμό και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τους αρέσει τότε μπορούν ξαφνικά να έρθουν στην προπόνηση".

Αναφορικά με το αν έχει προβάδισμα ο Άγιαξ, ο Χούσεν απάντησε : "Ο Άγιαξ πήρε το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και έχει προβάδισμα αφού πλέον παίζει στην έδρα του. Ελπίζω ότι ο Άγιαξ θα φτάσει και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί μόνο έτσι μπορείς να γίνεις καλύτερος, όταν παίζεις με τους καλύτερους".

Διαβάστε ακόμη...