ΠΑΟΚ: Για… καφέ στο Βελιγράδι ο Ιβάν

Από spotime.gr:Αναμφίβολα, ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, έδωσε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ: Για… καφέ στο Βελιγράδι ο Ιβάν

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 και θα πάει να τα παίξει όλα για όλα στην Ολλανδία και μέσα στο σπίτι του... Αίαντα, προκειμένου να βρεθεί στα πλέι οφ της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, κάτι άλλο είναι που κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek».

Συγκεκριμένα, την επομένη του αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ο Ιβάν Σαββίδης, έφυγε από την Ελλάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εν μέσω αποφάσεων για τη μεταγραφική ενίσχυση, αποφάσισε να βρεθεί στη Σερβία και στα γραφεία της Παρτιζάν.

Δύο ώρες δρόμος είναι το Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη, αλλά και πάλι φαίνεται σαν να είναι η ακατάλληλη ώρα για να γίνει κάτι τέτοιο.

Μπορεί η κίνηση αυτή να μην κρύβει κάτι μεταγραφικό, όπως τονίζεται, ωστόσο πιθανότατα έχει να κάνει με τις επιχειρηματικές δράσεις του Ιβάν Σαββίδη, που σίγουρα είναι πολλές.

Διαβάστε ακόμη...