Να εκμεταλλευτεί την ολλανδική υπεροψία

Από sfina.gr: Ένα ακόμα ατού που πρέπει να αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ αύριο στην Τούμπα είναι η κλασική ολλανδική υπεροψία.Παρόλα αυτά που λένε δημόσια είναι βέβαιο πως όλοι στον Άγιαξ βλέπουν αφ' υψηλού τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Να εκμεταλλευτεί την ολλανδική υπεροψία

Ασυνείδητα δεν θα τα δώσουν όλα, όπως έκαναν πέρυσι στη Μαδρίτη και στο Τορίνο και πήραν τα μεγάλα "διπλά" επί της Ρεάλ και της Γιουβέντους. Θα προσέχουν βέβαια, αλλά θα είναι πιο χαλαροί αύριο το βράδυ στη Τούμπα, πιο σνομπ. Κι αυτό είναι ένα επιπλέον στοιχείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η αποστολή του δικέφαλου έχει τρομερές δυσκολίες. Δεν είναι τυχαίο, ότι δεν απέκλεισε ποτέ ολλανδική ομάδα. Ούτε τις δύο φορές που αντιμετώπισε την Αϊνχτόφεν για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου του ΟΥΕΦΑ το 2000 και το 2001 με προπονητή τον Μπάγεβιτς, ούτε τις δύο φορές που αντιμετώπισε τον Άγιαξ το 2010 και το 2016 με προπονητή τον Δερμιτζάκη και τον Ίβιτς αντίστοιχα, ούτε όταν αντιμετώπισε για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ την Άλκμααρ το 2004.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι αποκλείστηκε ακόμα και από την άσημη Χέρενφεν το 2009 και έμεινε έξω από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με προπονητή τον Σάντος.

Κάποτε, όμως, όλα γίνονται. Ας ελπίσουμε, ότι ήρθε η ώρα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...