«Έτοιμοι για την υπέρβαση»

Aπό paok24.com:Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Champions League και στον προκριματικό όμιλο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.
Πηγή: paok24.com
«Έτοιμοι για την υπέρβαση»

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη και θα πάρει την πρόκριση για τους 32 του Champions League εξέφρασε ο γενικός αρχηγός του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου, Κώστας Βαρδαλής.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Multisport Indoor Club ανέφερε σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας:

«Εκπροσωπούμε το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Είμαστε έτοιμοι για την υπέρβαση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή για τη στήριξη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Σάββιδη προσωπικά, αλλά και τον Αντώνη Γαϊτανίδη που εκπροσωπεί την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα και ελπίζω να προκριθούν και αυτοί επί του Άγιαξ».

Τη συνέντευξη τύπου άνοιξε η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη η οποία δήλωσε:

«Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρής και η διοίκηση του τμήματος στέλνει τις ευχές της στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που στόχο έχει να διατηρήσει την κυριαρχία της εντός των συνόρων και να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο Champions League. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και γι' αυτό το λόγο ο σύλλογος θα προχωρήσει σε δημιουργία νέων συνθηκών το επόμενο διάστημα για τις νεαρές αθλήτριες. Ευχαριστούμε τον χορηγό του τμήματος κ. Αμοιρίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη για τη συνεργασία που υπάρχει».

Διαβάστε ακόμη...