Deal με την Ρίζεσπορ για την πώληση του Χατζηισαΐα έκλεισε ο ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει την συμφωνία με την τουρκική ομάδα, για την μετακόμιση του 26χρονου στόπερ στη γειτονική χώρα.
Πηγή: sdna.gr
Deal με την Ρίζεσπορ για την πώληση του Χατζηισαΐα έκλεισε ο ΠΑΟΚ!

Η Τουρκία θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Η Ρίζεσπορ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού και ήρθε – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - σε πλήρη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό deal από την στιγμή που θα βάλει στο ταμείο του 500.000 ευρώ και συν τοις άλλοις, θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Σημειωτέων, πως πολύ καλές είναι και οι ετήσιες αποδοχές που προσφέρει η τουρκική ομάδα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.

Αυτό είναι το δεύτερο deal που κλείνουν στον ΠΑΟΚ με τουρκική ομάδα το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από την πώληση του Στέλιου Κίτσιου στην Ανγκαραγκουτσού.

Ο Χατζηισαΐας δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (23/7) του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άντερλεχτ κι είναι θέμα χρόνου πλέον να ταξιδέψει στην Τουρκία προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Ρίζεσπορ.

Διαβάστε ακόμη...