Πώς προέκυψε το θέμα Πόρτο-Κοεντράο

Από paok24.com:Η περίπτωση του Φάμπιο Κοεντράο δεν είναι σε καμία περίπτωση απλή.
Πηγή: paok24.com
Πώς προέκυψε το θέμα Πόρτο-Κοεντράο


Δεν ήταν ποτέ και ο ΠΑΟΚ στην πορεία των επαφών με τον παίκτη γνώριζε το μεγάλο εμπόδιο που μέχρι και σήμερα αποτελεί τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν έχει ντύσει τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης στα ασπρόμαυρα.

Ο Κοεντράο αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό ζήτημα που δυσκολεύει την παρουσία της οικογένειας του στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί το βασικό τροχοπέδη στις επαφές του με τον ΠΑΟΚ έως τώρα.

Τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία γράφεται για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Κοεντράο. Τι ακριβώς ισχύει όμως και για τη συγκεκριμένη υπόθεση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 από την Πορτογαλία ένα γεύμα του Κονσεισάο με τον Κοεντράο σε γνωστό εστιατόριο έδωσε τροφή για σχόλια και στη συνέχεια αποτέλεσε την αφορμή για το φημολογούμενο μεταγραφικό ενδιαφέρον των δράκων.

Μέχρι στιγμής στην πατρίδα του Κοεντράο δεν είναι ξεκάθαρο αν επρόκειτο για ένα απλό γεύμα ή για μία επαφή με φόντο μία μελλοντική συνεργασία.

Το μέλλον του Κοεντράο παραμένει ανοιχτό και μένει να φανεί πως θα χειριστεί ο ΠΑΟΚ την υπόθεση σχετικά με τη μεταγραφική του αναζήτηση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...