ΠΑΟΚ:Εσίτι, το κομμάτι του «παζλ» που έψαχνε ο Φερέιρα

Απο ethnos.gr: Ο 25χρονος Νιγηριανός έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστά που αναζητούσε ο Πορτογάλος τεχνικός για την εφαρμογή του πλάνου του
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ:Εσίτι, το κομμάτι του «παζλ» που έψαχνε ο Φερέιρα


Ο Αντερσον Εσίτι αναμένεται να μετακομίσει από την Γάνδη στον ΠΑΟΚ με τους «ασπρόμαυρους» να δαπανούν ένα ποσό κοντά στα τρία εκ. Ευρώ για να τον κάνουν κάτοικο Τούμπας. Το αγωνιστικό προφίλ του 25χρονου Νιγηριανού ταιριάζει «γάντι» με όσα θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα από το ένα εκ των δυο «6αριών» του, στο αγωνιστικό πλάνο που θέλει να εφαρμόσει (και) στον ΠΑΟΚ.

Ο υψηλόσωμος Νιγηριανός δύσκολα χάνει μονομαχίες στο χώρο ευθύνης του, ενώ έχει και τη δυνατότητα να κάνει μια γρήγορη και σωστή πρώτη πάσα, στη προσπάθεια εκκίνησης ανάπτυξης παιχνιδιού από τη πίσω γραμμή. Αυτά είναι στοιχεία που στο σύνολό τους, ο Φερέιρα διαπίστωσε πως δεν τα διαθέτει κανείς από τους ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ του. Μέρος αυτών έχει και ο Μπράνταριτς, ο οποίος διαθέτει και κάποιες δημιουργικές ικανότητες, που αυτομάτως τον κάνουν και πιο ακριβό στην αγορά. Ο βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας του Εσίτι είναι τέτοιος που θα κάνει τον Φερέιρα να τον δηλώσει και στη λίστα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Αγιαξ, και η καθημερινή «τριβή» του Νιγηριανού στο νέου περιβάλλον θα είναι εκείνη που θα οδηγήσει τον Πορτογάλο τεχνικό στο αν θα ρίξει τον Εσίτι απ' ευθείας στα βαθιά.

Νέο «τεστ» με Αντελεχτ
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει απόψε το απόγευμα (7:00 μ.μ.) την Αντερλεχτ, στο έκτο και πιο απαιτητικό φιλικό, με τον Αμπέλ Φερέιρα να περιμένει να δει συνέχεια στην ανοδική αγωνιστική πορεία που δείχνει να καταγράφει τελευταία η ομάδα του, μετά τις δυο νίκες επί των Ουνιβερσιτατέα Κλουζ και Σιντ Τρούιντεν με 5-0 και 4-0 αντίστοιχα. Το ερωτηματικό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το αν ο Πορτογάλο τεχνικός θα παρατάξει μια αρχική 11άδα παρόμοια με αυτή των δυο τελευταίων αναμετρήσεων, ή θα θελήσει να δει τεστάρει και κάποια «νέα» πρόσωπα.

Ανοικτά για όλους τα διαρκείας

Από σήμερα το πρωί στις 9:00, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν απομείνει είναι διαθέσιμα για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, με την πώλησή τους να γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου. To σύστημα του paokfc.gr θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την εξάντληση των υπόλοιπων νέων εισιτηρίων διάρκειας για τις θύρες 1,2,3,5,6,7. Συνολικά θα διατεθούν 5.500 εισιτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θ4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων για τα οποία θα βγει εκ νέου αναλυτική ανακοίνωση. Τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά από τις 9:00 μόνο γι' αυτούς που επιθυμούν ν' αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην 7Α (οικογενειακή κερκίδα) ή παιδικό ή ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ. Τα εισιτήρια διαρκείας των συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πολύ περιορισμένα στον αριθμό.

Διαβάστε ακόμη...