Υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ, προβληματίζονται για μεταγραφές

Aπό paok24.com:Με το βλέμμα στη συνέχεια του Champions League, αλλά και στην ανάγκη που υπάρχει για ενίσχυση, οι Σκωτσέζοι.
Πηγή: paok24.com
Υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ, προβληματίζονται για μεταγραφές


Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Σέλτικ για την καθυστέρηση που υπάρχει στην απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας τη νέα σεζόν.

Όπως υπογραμμίζουν μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με θέματα της Σέλτικ, κοντεύουν δύο μήνες από τη στιγμή που η ομάδα γνώριζε πως θα πρέπει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό που άφησαν οι Μίκαελ Λούστιγκ και Τζέρεμι Τολιάν.

Οι δοκιμές του Λέννον με τη χρησιμοποίηση του 20χρονου Άντονι Ράλστον στη συγκεκριμένη θέση δε φαίνεται πως ικανοποιεί τους φίλους της Σέλτικ.

«Είναι δεδομένο πως πρέπει να αποκτήσουμε έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις και μπορεί να αποκτήσουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές ώστε να αγωνιστούν στο δεύτερο προκριματικό του Champions League. Πρέπει να προσθέσουμε βάθος και ποιότητα στο ρόστερ μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Νιλ Λένον.

Οι Σκωτσέζοι γνωρίζουν πως το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβαίνει όσο η ομάδα «προχωράει» στο Champions League και αναφέρονται και στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους υποψήφιους αντίπαλους της Σέλτικ, παρουσιάζοντας τον Δικέφαλο ως μία ιδιαίτερα υπολογίσιμη δύναμη, που αναγκάζει την ομάδα να κλείσει άμεσα τα κενά στο ρόστερ της, πριν από αυτούς τους αγώνες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...