"Το μυαλό και η σκέψη μου μαζί σας..."

Από paok24.com: "Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι..."
Πηγή: paok24.com
"Το μυαλό και η σκέψη μου μαζί σας..."

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Γκιγιέρμο Ναράνχο, ανακοίνωσε την 17αδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως από αυτή απουσιάζει το όνομα της βασικής ακραίας του ΠΑΟΚ, Εύας Χαντάβα, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον Δικέφαλο βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η Χαντάβα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αναπόσπαστο μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όμως το τελευταίο διάστημα δε βρίσκεται στις κλήσεις του Ισπανού τεχνικού.

Η ίδια πάντως με μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόνισε ότι όλως πάντα θα είναι στο πλευρό των συμπαικτριών της έστω και από μακριά και θα τις στηρίξει στην προσπάθεια που θα κάνουν.

Όσον αφορά τη μη κλήση της αρκέστηκε να σχολιάσει: "Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι".

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Με την επίσημη ανακοίνωση των κλήσεων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχηθώ στα κορίτσια καλή επιτυχία! Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει, Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο έχουμε «ματώσει» μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου η Εθνική να μπορέσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι κόποι ανταμείφθηκαν για όλες μας γιατί ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και πάντα προσπαθούσαμε να φέρουμε την ομάδα στην φυσική της θέση, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι".

Kαι συνέχισε: "Θα είμαι όμως εκεί όπως ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια! Θα σας αγκαλιάσω στον Εθνικό ύμνο, θα καρφώσω μαζί σας, θα αγχωθώ και θα πανηγυρίσω μαζί σας! Το μυαλό μου και η σκέψη μου θα είναι σε εσάς γιατί το αξίζετε. Η Ελλάδα είναι ήδη περήφανη για εσάς!"

Διαβάστε ακόμη...