ΠΑΟΚ: Τα λεφτά που έφερε ο Κουλούρης έμειναν πέντε μέρες στο ταμείο!

Απο ethnos.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει πάντα στην ομάδα (και με το παραπάνω) όσα χρήματα φέρνουν οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Τα λεφτά που έφερε ο Κουλούρης έμειναν πέντε μέρες στο ταμείο!

Στις 22 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το συνολικό κόστος της μεταγραφής του 23χρονου Ελληνα επιθετικού έφτασε τα 3,5 εκατ. ευρώ. Πριν καν συμπληρωθεί μια εβδομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης τα ξόδεψε (βάζοντας ακόμη περισσότερα) για την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Μίροσλαβ Στοχ αναμένονται εντός της ημέρας (Παρασκευή 28/6) στη Θεσσαλονίκη, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να αγοράζουν τα δικαιώματα του 22χρονου Βραζιλιάνου μέσου και του 30χρονου Σλοβάκου εξτρέμ, από την Κορίνθιανς και τη Σλάβια Πράγας αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο μεταγραφές θα στοιχίσουν συνολικά περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Ολα τα χρόνια στα οποία ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συγκεκριμένη πολιτική είναι δεδομένη. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» ξοδεύει κάθε ευρώ που έρχεται από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Οι πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν τον Ιανουάριο του 2017 όταν τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο ποσό που πρόσφερε η Γαλατάσαραϊ για τον Γκάρι Ροντρίγκες δόθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για την απόκτηση των Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και Πέντρο Ενρίκε.

Με βάση την καταγραφή των μεταγραφών στην ιστοσελίδα transfermarkt, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και σήμερα, στο ταμείο του ΠΑΟΚ από πωλήσεις έχουν μπει 30,2 εκατ. ευρώ, και οι μεταγραφές που έχουν γίνει αγγίζουν τα 33 εκατ. ευρώ, με τους υπολογισμός να περιλαμβάνουν την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά όχι την επικείμενη απόκτηση των Ντάγκλας Αουγκούστο και Μίροσλαβ Στοχ. Και όλα αυτά, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...