Επιβεβαιώνεται η πρόταση – διάθεση αγοράς μετοχών από τον Καραμάνο

Η πρόταση του Γιώργου Καραμάνου για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ επιβεβαιώνεται από ανθρώπους του συλλόγου. Ποια τα επόμενα βήματα, ποιες οι προϋποθέσεις.
Πηγή: paok24.com
Επιβεβαιώνεται η πρόταση – διάθεση αγοράς μετοχών από τον Καραμάνο


Όπως ενημερωθήκατε το πρωί από το PAOK24, από την πλευρά του Γιώργου Καραμάνου, υπήρξε αλλαγή πλεύσης, όσον αφορά την εμπλοκή του στην ΚΑΕ, καθώς πλέον η θέληση του φαίνεται να είναι το πλειοψηφικό πακέτο, από τώρα και όχι μόνο το μάνατζμεντ για την επόμενη σεζόν.

Το θέμα επιβεβαιώνεται από ανθρώπους του συλλόγου, με τον Έλληνα επιχειρηματία να έχει ζητήσει αύριο συνάντηση με τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή και μετόχους της ΚΑΕ, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του.

Στο έγγραφο που έχει σταλεί από την πλευρά του Καραμάνου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρεται η εταιρεία που θα επωμιστεί το βάρος της ΚΑΕ, με τον ίδιο τον κ. Καραμάνο, να αναφέρεται σε εταιρεία δικών του συμφερόντων.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση ακόμα, αλλά ειναι ξεκάθαρο ότι είναι επιφυλακτικοί.

Εφόσον γίνει αυτή η συνάντηση αύριο, αναμένεται και να υπάρξουν εξελίξεις, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να δίνει θετική εισήγηση, μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις από τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία.

Σε κάθε περίπτωση, η όλη υπόθεση φαίνεται να μπαίνει στην τελική της ευθεία, για να υπάρξει οριστική εξέλιξη, όσον αφορά το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...