Αυτοί θα είναι στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την... πρώτη προπόνηση του νταμπλούχου ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Ποιους παίκτες επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκονται αύριο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Πηγή: sdna.gr
Αυτοί θα είναι στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Μετά τις απαραίτητες... ανάσες που πήραν οι παίκτες του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, πλέον επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη καθώς αρχίζει μια απαιτητική σεζόν με μεγάλους στόχους.

Ο... μαραθώνιος ξεκινάει αύριο για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί θα περάσουν από τις ιατρικές εξετάσεις. Έτσι η... πρώτη ουσιαστικά προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας, θα βρεθούν στην «πρώτη» οι Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μιχαηλίδης, Μαρκόφσκι, Γαϊτανίδης, Παπαδόπουλος και Ταλιχμανδίδης.

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις από τη 1 Ιουλίου όπου και θα υπάρξει η αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία. Σε αυτούς θα είναι και ο Έργκους Κάτσε που ολοκλήρωσε τον δανεισμό του, ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα βρεθεί στην ομάδα στις 15 Ιουλίου, καθώς θα τελειώσει τελευταίος τις υποχρεώσεις του.

Την ίδια ώρα υπάρχει και το θέμα του Ελ Καντουρί όπως σημειώσαμε μέσα από το SDNA. Το όλο θέμα του αφορά ξεκάθαρα την Σταντάρ Λιέγης και τη δική τους στάση. Εφόσον ο παίκτης δεν έχει τελειώσει μέχρι τότε την περίπτωση του, τότε θα είναι κανονικά την προσεχή Τετάρτη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...