Ιβάν Σαββίδης: Τέσσερις παίκτες από το πάνω ράφι

Από sfina.gr:Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στην απόκτηση τεσσάρων παικτών, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: sfina.gr
Ιβάν Σαββίδης: Τέσσερις παίκτες από το πάνω ράφι

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα κινηθούν για την απόκτηση τεσσάρων παικτών για το βασικό τους σχήμα. Αυτοί θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί οι συγκεκριμένες μετεγγραφές να είναι ποιοτικές και να πραγματοποιηθούν πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του στο μοντάρισμα της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι “ασπρόμαυροι” θα έχουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν τους Λάζαρο Λάμπρου και Νίκο Μελισσά, οι οποίοι επιστρέφουν από τους δανεισμού τους, ενώ κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Ίσμαελ Σίλβα, οι οποίοι αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν. Παράλληλα, τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του “Δικέφαλου” του Βορρά από τις πωλήσεις των Κουλούρη και Ελ Καντουρί αναμένεται να διατεθούν για την ενίσχυση του ρόστερ και την απόκτηση των τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ φέρεται αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας, με στόχο την διατήρηση των τίτλων στην Ελλάδα και την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...