«Τοπ ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com:Το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα γίνει σε δύο φάσεις στην Ολλανδία.
Πηγή: inpaok.com
«Τοπ ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Από 1 έως 11 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα βρεθεί στο Άπελντοορν και οι προπονήσεις του θα φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο «Voetbalvereniging WWNA» (εκεί είχε παίξει πέρυσι φιλικό με τη Στεάουα Βουκουρεστίου), όπου βρέθηκε πριν λίγο καιρό και η Εθνική μας ομάδα (παρόντες ήταν οι Πέλκας και Πασχαλάκης) πριν τα ματς με την Ιταλία και την Αρμενία.

Μετά ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί ξανά στην Ολλανδία από 17 έως 28 Ιουλίου, αλλά αυτή τη φορά θα πάει στο Χορστ. Εκεί πριν τον Δικέφαλο θα βρεθούν άλλες τέσσερις ομάδες, οι δύο εκ των οποίων κατέκτησαν τα πρωταθλήματα των χωρών του τη σεζόν 2018-19 όπως ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) του Βλάνταν Ίβιτς (βρίσκεται ήδη εκεί από τις 19/6) και τη Γκενκ (Βέλγιο).

Αναλυτικά πριν τον ΠΑΟΚ (17/7 – 28/7) στο «Parkhotel Horst» θα μείνουν οι:

Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/6 – 30/6)
Σιντ Τρουίντεν (29/6 – 6/7)
Φένλο (1/7 – 7/7)
Γκενκ (8/7 – 14/7)

Δημοσίευμα στο σάιτ του ολλανδικού προπονητικού κέντρου αναφέρει για τον ΠΑΟΚ: «Η τελευταία ομάδα της λίστας που θα χρησιμοποιήσει το κέντρο μας είναι ο ΠΑΟΚ, ένα το τοπ ελληνικό κλαμπ. Για πρώτη φορά μετά από πάνω από 30 χρόνια πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Πέρυσι οι Έλληνες έκαναν προετοιμασία στα γήπεδα του Χορστ. Ίσως είναι προληπτικοί και ξανάρχονται! Μπορείτε να παρακολουθήσετε της προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Champions League στο Χορστ από 17 έως 28 Ιουλίου».

Διαβάστε ακόμη...