Λίβερπουλ vs Τότεναμ: Βιεϊρίνια, Πέλκας και Γιαννούλης κάνουν τις προβλέψεις τους

Από paok24.com: Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αν είναι κομμάτι της καθημερινότητας σου, δεν γίνεται να μην παρακολουθήσεις τον αποψινό τελικό του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Λίβερπουλ vs Τότεναμ: Βιεϊρίνια, Πέλκας και Γιαννούλης κάνουν τις προβλέψεις τους

Από τη μία η Λίβερπουλ, από την άλλη η Τότεναμ. Ένας τελικός... αγγλική υπόθεση, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Απόψε λοιπόν, στις 22:00 το βράδυ όλα τα άλλα σταματούν και η προσοχή στρέφεται στο Wanda Metropolitano, το οποίο θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Φαβορί για τους περισσότερους φαντάζει η Λίβερπουλ, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να προέρχεται από μία φοβερή σεζόν στην Αγγλία, όπου έχασε τον τίτλο από την "δαιμονισμένη" Μάντσεστερ Σίτι στις λεπτομέρειες, ωστόσο η Τότεναμ, με την επική της πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ, έδειξε ότι έχει... άγριες διαθέσεις.

Το PAOK24 σας βάζει από νωρίς στο κλίμα του μεγάλου τελικού. Οι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ, έκαναν τις δικές τους προβλέψεις, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην Μαδρίτη.

Τι προβλέπουν λοιπόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Δημήτρης Πέλκας και ο Δημήτρης Γιαννούλης;

Ο αρχηγός θέλει και "βλέπει" Τότεναμ!

"Υποστηρίζω και τις δύο ομάδες και χαίρομαι που βρίσκονται αυτές στον τελικό. Αν πρέπει να πω ποια θέλω να κερδίσει, αυτή θα είναι η Τότεναμ", ανέφερε ο αρχηγός.

Σκορ: 2-1 για την Τότεναμ

Ο Πέλκας είναι... απέναντι

"Και ο Κλοπ και ο Ποκετίνο είναι εκπληκτικοί προπονητές, αλλά καλύτερη ομάδα είναι η Λίβερπουλ! Ελπίζω να σπάει την παράδοση ο Κλοπ και να κερδίσει έναν τελικό... Αυτός που θα κρίνει το ματς, πιστεύω πως θα είναι ο Μανέ!".

Σκορ: 3-1 για τη Λίβερπουλ

Ο Γιαννούλης κάνει την... ανατροπή

"Περιμένω να πρωταγωνιστήσουν ο Κέιν με τον Σον από την Τότεναμ κι από την άλλη να "κολλήσει" η Λίβερπουλ λόγω της πίεσης για έναν τίτλο, που υπάρχει φέτος".

Σκορ: 2-1 για την Τότεναμ

Διαβάστε ακόμη...