«Ο ΠΑΟΚ άξιζε το νταμπλ, κλειδί η άμυνα»

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια το Νταμπλ και πως με 2-3 πολύ ποιοτικές προσθήκες αυτό το καλοκαίρι ο Δικέφαλος μπορεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Εργκούς Κάτσε.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ άξιζε το νταμπλ, κλειδί η άμυνα»

Tα όσα είπε:

Για το μέλλον του: "Απο τον Παναθηναϊκό αποχωρώ. Αποχαιρέτησα όλους όσους συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια. Πέρασα δύο όμορφες σεζόν που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Τώρα σκέφτομαι μόνο τις υποχρεώσεις μου με την εθνική και μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας για το μέλλον μου. Απ' ότι έχω μάθει, μάλλον, θα πουληθώ. Εμένα στόχος μου είναι να παίζω, οπότε, ίσως, αυτή να είναι η καλύτερη λύση για όλους".

Για το Νταμπλ του ΠΑΟΚ: "Είδα πολλά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Αξιζε και τους δύο τίτλους. Κατέκτησε δίκαια και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ήταν η καλύτερη ομάδα. Μάλιστα, το πήρε αήττητος. Δεν είναι τόσο εύκολο το 2019 να το πετύχεις αυτό. Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές είναι για πολλά χρόνια μαζί και ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο"

Για τους παίκτες - κλειδιά: "Σίγουρα, όπως όλες οι ομάδες, είχε ποδοσφαιριστές βαρόμετρα, όπως ο Πασχαλάκης και ο Βιεϊρίνια. Γενικότερα, η τετράδα της άμυνας ήταν το κλειδί. Αν δεν τρως γκολ, κάποια στιγμή θα βάλεις. Ο Μπίσεσβαρ, ακόμη, μπορούσε με μία φάση να γίνει επικίνδυνος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πρίγιοβιτς στην αρχή. Βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές, όποιος και αν έμπαινε δεν φαινόταν η διαφορά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: "Μπορεί να τα καταφέρει. Οπως είδαμε πέρσι χρειαζόταν το κάτι παραπάνω. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι διαφορετικό, πρέπει μία ομάδα να είναι πολύ δυνατή. Ο κορμός υπάρχει στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι με δύο-τρεις πολύ ποιοτικές προσθηκές θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα".

Για την αποχώρηση των Βαρέλα και Σάκχοφ: "Πιστεύω ότι, ειδικά, του Βαρέλα είναι πολύ σημαντική, γιατί ήταν βασικότατος τα τελευταία τρία χρόνια. Και οι δύο ήταν καλοί παίκτες. Ηταν δικιά τους επιλογή, σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς συνέβη. Δεν ξέρω που δεν τα έχουν βρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι βοήθησαν πολύ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην επίτευξη των στόχων του. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, μία στιγμή είσαι εδώ και την άλλη είσαι αλλού".

Για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ: "Ο Κάνιας, ο Μαουρίσιο και ο Σάκχοφ είναι πολύ καλοί παίκτες. Αν έμεναν όλοι, με μία πολύ καλή προσθήκη θα ήταν καλυμμένη η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται μία πολύ καλή μεταγραφή σε κάθε γραμμή".

Για τον Πέλκα: "Με τον Πέλκα ήμασταν μαζί για πολλά χρόνια, από τις ακαδημίες. Είναι πολύ καλός παίκτης. Παρότι είχε έναν τραυματισμό στη διάρκεια της σεζόν και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όλη τη χρονιά όσο θα ήθελε, είδα ότι στον τελικό Κυπέλλου ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου. Το... μισό τρόπαιο του ανήκει".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...